Schoonmaakbedrijf Deventer

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Deventer
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Deventer
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Deventer

Schoonmaakbedrijf Deventer: samen elke dag beter

Ons motto – Samen elke dag beter – daagt ons uit om slimmer te werken. Voor ons een voorwaarde om de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Continu verbeteren is een denkwijze die verankerd is in onze organisatie. Het kan namelijk altijd slimmer, efficiënter, duurzamer of innovatiever. Onze gedrevenheid werkt aanstekelijk. Dat merken onze opdrachtgevers in Deventer ook. ICS gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers het beste resultaat neer te zetten.

Langdurige zorg (Care)
Langdurige zorg (Care)
Onze diensten

Meer dan schoonmaak

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Deventer, maar ICS doet méér dan schoonmaak alleen. Door onze diversiteit aan bedrijven hebben we het gehele pakket aan facilitaire diensten in huis. Van reguliere schoonmaak tot ongediertebestrijding en van catering tot afvalinzameling en -verwerking. We leveren onze opdrachtgevers maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Onze kracht

Oog voor detail en oog voor mensen

Onze kracht is dat we geloven in ons werk en dat we ons werk met plezier doen. En dit is een unieke combinatie in de facilitaire wereld. We zijn anders, we hebben een creatieve en een vernieuwende aanpak. En dat merken de mensen met en voor wie wij werken in Deventer ook. Bij ICS Groep zijn we ondernemend en origineel, met oog voor detail en oog voor mensen. Zo werken we al meer dan 45 jaar.

Het Continues Improvement Teama
Het Continues Improvement Teama
Trotse en gemotiveerde medewerkers

ICS Academy

Per opdrachtgever brengen wij, door middel van een inzetbaarheidsmatrix het opleidingsniveau van onze medewerkers in kaart. Afhankelijk daarvan volgen onze medewerkers klantspecifieke opleidingen. Hierbij kan de focus liggen op bijvoorbeeld schoonmaaktechniek, schoonmaakomgeving, veiligheid of hospitality. In ons opleidingsbeleid borgen wij ook een Persoonlijk Ontwikkel Plan voor iedere medewerker. Het bieden van mogelijkheden om persoonlijke ambities in te vullen, vindt ICS van groot belang. Zo creëren we betrokken, trotse en gemotiveerde medewerkers. Ook voor onze opdrachtgevers in Deventer.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk