Schoonmaakbedrijf Deventer

Bel ICS Groep Deventer
Mail ICS Groep Deventer
Bezoek ICS Groep Deventer

Schoonmaakbedrijf Deventer: direct aan de slag met schoonmaken

Speciale wensen voor de schoonmaak van uw pand? Wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren of een periodieke reiniging. Wij draaien er onze hand niet voor om. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste opleiding, vaardigheden, middelen en materialen. Daarnaast zijn zij getraind om een signalerende rol uit te voeren. Kapotte lamp in de sanitaire ruimte? Onze medewerker lost het voor u op. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

Onderwijs
Onderwijs
Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is dieptereiniging van keukens en sanitair. Dit soort ruimtes hebben vaak een andere aanpak nodig, goed onderhoud is van groot belang. Onze specialisten hebben alles in hun mars om keukens en sanitair tot in de puntjes te reinigen. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Schoonmaakonderhoud

Direct aan de slag met schoonmaak in Deventer

Bent u per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Deventer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt vanuit ICS één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw locatie(s). Heeft u al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap.

Social return
Voorspellingen maken op basis van data
Social return
Voorspellingen maken op basis van data
ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Deventer

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk