Schoonmaakbedrijf Den Haag

Bel ICS Groep Den Haag
Mail ICS Groep Den Haag
Bezoek ICS Groep Den Haag

Den Haag en omstreken: wij staan voor u klaar

Speciale wensen voor de schoonmaak van uw pand? Wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren of een periodieke reiniging. Wij draaien er onze hand niet voor om. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste opleiding, vaardigheden, middelen en materialen. Daarnaast zijn zij getraind om een signalerende rol uit te voeren. Kapotte lamp in de sanitaire ruimte? Onze medewerker lost het voor u op. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Onderwijs
Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Onderwijs
Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Schoonmaakonderhoud

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Den Haag

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Den Haag

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk