Schoonmaakbedrijf Den Haag

Bel ICS Groep Den Haag
Mail ICS Groep Den Haag
Bezoek ICS Groep Den Haag

Samen elke dag beter

En zo is het maar net. Als schoonmaakbedrijf in Den Haag staan we klaar voor enorm veel facilitaire diensten. Net als Den Haag streven wij naar de beste plek om te leven en werken. In welke sector dan ook. Van retail tot logistiek. Van onderwijs tot kantoren. En alles daartussenin. Samen met onze mensen en opdrachtgevers staan we sterk. We blijven groeien en ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Ons motto? Samen elke dag beter.

Voorspellingen maken op basis van data
Onderwijs
Voorspellingen maken op basis van data
Onderwijs
Méér dan een schoonmaakbedrijf in Den Haag

Allround facilitaire dienstverlening

Ja, we zijn inderdaad een schoonmaakbedrijf in Den Haag. Maar er is meer; wij verbinden facilitaire diensten. Dit leidt namelijk tot de beste resultaten! Denk aan minder verspillingen, optimale klanttevredenheid en financiële synergie. Daarom kun je ons inschakelen voor bijvoorbeeld reguliere en specialistische schoonmaak, catering en een uitpuilend pakket aanvullende diensten. Want de beste willen zijn zit in ons bloed.

Over ons

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag

Wij zijn ICS Groep. Als schoonmaakbedrijf in ‘s-Gravenhage staan we bekend als één grote familie. Een familie waarin iedereen welkom is en gewaardeerd wordt. Wij investeren graag in onze mensen. Niet alleen door een veilige werkomgeving te bieden. Ook door te investeren in opleidingen en zelfredzaamheid te stimuleren. Want onze medewerkers maken het verschil én bepalen ons succes.

Onderwijs
Onderwijs
ICS Groep

Een duurzaam schoonmaakbedrijf, actief in Den Haag

Wij zijn niet voor niets als schoonmaakbedrijf actief in Den Haag. Net zoals in onze politieke hoofdstad, staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen niet alleen voor elkaar. Ook voor onze planeet. We nemen duurzame maatregelen om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom en zetten wij ons in voor een circulaire economie. Ook hebben we als doel om in 2025 uitsluitend duurzaam in te kopen. Op naar een betere wereld.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk