Elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Den Bosch en omgeving

Bel ICS Groep Den Bosch
Mail ICS Groep Den Bosch
Bezoek ICS Groep Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Den Bosch: professioneel en servicegericht

ICS levert flexibele schoonmaakdiensten op basis van uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij uw kantoorpand schoonmaken in de avonduren? Geen enkel probleem. Wilt u graag uw gevels periodiek laten reinigen? Ook dan staan we voor u klaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, vaardigheden, materialen en middelen. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk proactief, enthousiast en hebben een signalerende rol. Kapotte lamp of versleten mat voor de deur? Onze medewerker lost het voor u op. Samen houden we uw pand schoon en representatief.

Voorspellingen maken op basis van data
Voorspellingen maken op basis van data
Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Schoonmaakonderhoud

Direct van start met schoonmaakonderhoud in Den Bosch

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

ICS Groep

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Den Bosch

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk