Elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Den Bosch
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Den Bosch
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Samen elke dag beter

Dat motto hebben we niet zomaar. We willen altijd de beste zijn, dat zit nu eenmaal in ons DNA. Goed kan altijd beter. We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Den Bosch, maar we doen nog veel meer. We bieden alle facilitaire diensten om bij onze opdrachtgevers een fantastische plek te realiseren om te werken en om te leven. Van station tot kantoor en van winkel tot school.

Voorspellingen maken op basis van data
Voorspellingen maken op basis van data
ICS Groep

Facilitaire dienstverlening

ICS is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Den Bosch, maar ook als complete en innovatieve facilitair dienstverlener. Dat betekent dat we ook diensten leveren als afvalmanagement, groenvoorziening en consultancy. Opdrachtgevers kunnen ook bij ons terecht voor specialistische schoonmaakdiensten als glas- en gevelreiniging of dieptereiniging. Bij elke soort dienst werken vakmensen. Stuk voor stuk specialisten met de nodige kennis, ervaring en opleiding om op-en-top werk te kunnen leveren.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Over ons

Onze medewerkers

De Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid die je in Den Bosch vindt, vind je ook bij ICS. Niemand staat aan de zijlijn, we zorgen voor elkaar. Er is veel ruimte voor opleiding en het invullen van persoonlijke ambities. We stimuleren ondernemerschap en eigenaarschap. Dat wordt gewaardeerd en dat merken ook onze opdrachtgevers. Want tevreden medewerkers zorgen ook voor tevreden klanten. We zijn één grote familie. Zo simpel is het. Dat maakt dat ICS als facilitair dienstverlener en als schoonmaakbedrijf ook zo goed bij Den Bosch past.

ICS Groep

Een duurzaam schoonmaakbedrijf actief in Den Bosch

Als je het hebt over “Samen elke dag beter”, dan hoort daar ook het onderwerp duurzaamheid bij. We zijn als facilitair dienstverlener en schoonmaakbedrijf niet alleen actief in Den Bosch, maar in heel Nederland. We vinden het belangrijk om onze impact op het milieu zo klein mogelijkheid te houden. Dan doen we onder meer door duurzaam in te kopen, verspilling tegen te gaan en de CO2-uitstoot te beperken. Want “Samen elke dag beter”, gaat ook over morgen.

Werken bij ICS Groep

Werken voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Wil jij werken voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse locaties in Den Bosch. We hebben in deze stad voornamelijk vacatures voor schoonmaakmedewerkers. Alle openstaande vacatures zijn terug te vinden via de link hieronder. Staat er geen passende vacature bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht hebben we toch een leuke baan in (de omgeving van) den Bosch!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk