Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bel ICS Groep Amsterdam
Mail ICS Groep Amsterdam
Bezoek ICS Groep Amsterdam

Samen elke dag beter

Altijd de beste willen zijn zit in ons DNA. Ons schoonmaakbedrijf is actief in Amsterdam en de rest van Nederland. Ons doel? Een fantastische plek realiseren om te werken én leven. Maar dat doel behalen we niet alleen. Dat doen we samen met onze mensen, opdrachtgevers en ketenpartners. Samen elke dag beter.

Wij staan ook klaar voor uw bedrijf. In welke sector dan ook. Retail, logistiek, openbaar vervoer of industrie; ICS Groep is van alle markten thuis. We zoeken altijd naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze oplossingen zijn divers, maar één ding blijft hetzelfde: onze visie. Minder verspillingen, financiële synergie én optimale klanttevredenheid. Altijd.

Voorspellingen maken op basis van data
Voorspellingen maken op basis van data
Een breed scala aan facilitaire diensten

Méér dan een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Als schoonmaakbedrijf in Amsterdam zetten wij altijd ons beste beentje voor. En dat gaat verder dan alleen schrobben en boenen. Een enkele dienst leveren is namelijk niet meer genoeg. Wij geloven in het verbinden van verschillende facilitaire diensten. Van consultancy tot ongediertebestrijding. En van specialistische schoonmaak tot handyman diensten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Het mooiste van alles? Onze mensen zetten net even dat stapje extra. Niet alleen uitvoeren, maar ook actief meedenken. Zo maken wij het u nóg makkelijker.

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Sterspelers met topsportmentaliteit

Ons familiebedrijf wil altijd winnen. Hierbij laten we niemand aan de zijlijn staan. Integendeel, we investeren juist in onze mensen. Onze medewerkers bepalen namelijk het succes van ICS Groep. We stimuleren onze mensen opleidingen te volgen en bieden hen alle instrumenten om veilig en gezond te werken. Ook betrekken we onze mensen in alle lagen van ons bedrijf. Zo maken wij het verschil, elke dag weer. Tevreden medewerkers leiden immers tot tevreden opdrachtgevers. En daar draait het om.

Samen elke dag duurzamer

Een duurzaam schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Net als in onze hoofdstad, staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. Duurzaam ondernemen is een keuze. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam voegt de daad bij het woord. ICS Groep neemt haar verantwoordelijkheid; we zorgen voor elkaar én onze planeet. Hoe? Door onze impact op het milieu te meten en deze zo klein mogelijk te maken. We nemen duurzame maatregelen en bieden onze klanten milieuvriendelijke oplossingen. Dit alles doen we op basis van 4 focusgebieden: CO2, inkoop, verspillingen en mens. Op naar een betere wereld.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk