Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bel ICS Groep Amsterdam
Mail ICS Groep Amsterdam
Bezoek ICS Groep Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: flexibele service waar u blij van wordt

ICS levert flexibele schoonmaakdiensten op basis van uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij de kantoren schoonmaken in de avonduren? Geen enkel probleem. Wilt u graag uw gevels periodiek laten reinigen? Ook dan staan we voor u klaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, vaardigheden, materialen en middelen. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk proactief, enthousiast en hebben een signalerende rol. Kapotte lamp of versleten mat voor de deur? Onze medewerker lost het voor u op. Samen houden we uw pand schoon en representatief.

De dataverwerking
Voorspellingen maken op basis van data
De dataverwerking
Voorspellingen maken op basis van data
Onze diensten

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

ICS Groep

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Amsterdam

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

Contact

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk