Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Amersfoort
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Amersfoort
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Samen elke dag beter

We willen gewoon de beste zijn, dat zit in ons DNA. Goed kan altijd beter. Wat het beste precies is, bepalen we samen met onze opdrachtgever. “Samen elke dag beter”. We zijn niet alleen als schoonmaakbedrijf actief in Amersfoort, maar we doen nog veel meer. ICS biedt alle facilitaire diensten om bij onze opdrachtgever een fantastische werkplek te realiseren. In winkels, kantoren of stations, we gaan elke uitdaging aan.

Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Slimme facilitaire dienstverlening a.d.h.v. data
Meer dan een schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Facilitaire dienstverlening

We werken alleen met specialisten. Dat betekent dat bij elke dienst echte vakmensen werken die de juiste opleidingen, kennis en ervaring op zak hebben om hun werk op-en-top uit te kunnen voeren. Ons pakket aan facilitaire diensten is zeer divers. Van consultancy tot groenvoorziening. En van catering tot ongediertebestrijding. Daarnaast zijn we natuurlijk ook als schoonmaakbedrijf actief in Amersfoort. Je kunt bij ons bovendien terecht voor specialistische schoonmaakdiensten als glas- en gevelreiniging of dieptereiniging.

Social return
Over ons

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Zoals Amersfoort het middelpunt van Nederland is, zo zijn onze medewerkers het middelpunt van ons bedrijf. Niemand staat aan de zijlijn en we zorgen voor elkaar. Er is veel ruimte om persoonlijke ambities in te vullen. We stimuleren eigenaarschap en ondernemerschap. Dat maakt dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan. En iedereen weet: tevreden medewerkers zorgen ook voor tevreden opdrachtgevers. Hier staan we als facilitair dienstverlener en als schoonmaakbedrijf in Amersfoort bekend om.

De dataverwerking
De dataverwerking
ICS Groep

Innovatief schoonmaakbedrijf, actief in Amersfoort

Innovatie is een belangrijke pijler van ons bedrijf. “Samen elke dag beter” is geen lege huls, maar we geven hier écht inhoud aan. Met nieuwe technieken en slimme oplossingen. Van het ontwikkelen van een logistiek plan met onze ketenpartners om loopstromen te minimaliseren, tot een nieuwe robot voor de schoonmaak. Het zijn innovaties die de klantbeleving en medewerkerstevredenheid verhogen, een bijdrage leveren aan ons duurzaamheidsbeleid of besparingen in het contract opleveren.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk