Elke dag innovatiever met Optimize

Schoonmaakbedrijf Almere

Bel ICS Groep Schoonmaakbedrijf Almere
Mail ICS Groep Schoonmaakbedrijf Almere
Bezoek ICS Groep Schoonmaakbedrijf Almere

Schoonmaakbedrijf Almere: samen elke dag beter

ICS gaat in de lead om samen met haar partners en opdrachtgevers het beste resultaat neer te zetten. Ons motto – Samen elke dag beter – daagt ons uit om slimmer te werken. Voor ons een voorwaarde om de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Continu verbeteren is een denkwijze die verankerd is in onze organisatie. Ons werk kan namelijk altijd slimmer, efficiënter, duurzamer of innovatiever. Onze gedrevenheid werkt aanstekelijk! Dat merken onze opdrachtgevers in Almere ook.

Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Langdurige zorg (Care)
Kantoren
Meer dan schoonmaak

Facilitaire diensten

We zijn als schoonmaakbedrijf actief in Almere, maar ICS doet méér dan schoonmaak alleen. Door onze diversiteit aan bedrijven hebben we het gehele pakket aan facilitaire diensten in huis. Van schoonmaak tot ongediertebestrijding en van catering tot afvalmanagement. We leveren onze opdrachtgevers maatwerk en zoeken altijd naar de perfecte match.

Een nieuwe huisstijl voor ICS Groep
Over ons

Oog voor detail en oog voor mensen

Onze kracht is dat we geloven in ons werk en dat we ons werk met plezier doen. En dit is een unieke combinatie in de facilitaire wereld. We zijn anders, we hebben een creatieve en een vernieuwende aanpak. En dat merken de mensen met en voor wie wij werken in Almere ook. Bij ICS Groep zijn we ondernemend en origineel, met oog voor detail en oog voor mensen. Zo werken we al meer dan 45 jaar.

Kantoren
De dataverwerking
Kantoren
De dataverwerking
Innovatie

Slimmer schoonmaken met data in Almere

Onze diensten zijn een verlengstuk van het primaire proces van onze klant. Daarom gebruiken wij beschikbare data uit een gebouw en gegevens vanuit sensoren die ons inzicht geven in ruimtegebruik en dus waar schoonmaak nodig is. Deze data verwerken wij in ons planningssysteem Optimize® dat wij samen ontwikkeld hebben met de TU Eindhoven. Dit systeem levert automatisch een set gewenste schoonmaakhandelingen op voor onze medewerkers. Hierdoor ontstaat een optimale flow met als resultaat efficiënte schoonmaak en hoge schoonbeleving bij alle eindgebruikers.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Isabel van Dijk
Servicedesk