Onze corona aanpak
Over ons

Ons coronabeleid

We worden ons steeds bewuster van hygiëne. Zeker sinds de uitbraak van het coronavirus. Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel in de bestrijding van het virus. Geef COVID-19 geen kans en ga aan de slag met een schoonmaakplan. Lees hieronder hoe wij daarbij kunnen helpen.

Professionele hygiëne richtlijnen
Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:
1
Verhogen frequentie
Schoonmaakonderhoud vaker uitvoeren in gezamenlijk gebruikte ruimtes
2
Extra schoonmaak
Extra reiniging van contactpunten en dagelijks gebruikte oppervlakken
3
Preventiemiddelen
Leveren van zepen en schoonmaak- of desinfecterende middelen
4
Dieptereiniging
Onze schoonmaaktechnici maken een plan op maat om het gehele gebouw te reinigen en desinfecteren
Swipe
Ons coronabeleid

Professionele hygiëne richtlijnen, juist nu!

Grondige schoonmaak en hygiënemaatregelen zijn van cruciaal belang om verspreiding van het virus te voorkomen. Naast reguliere schoonmaak is extra aandacht nodig voor de reiniging van contactoppervlakken en aanraakpunten. Het reinigen van werkplekken is één van de maatregelen die genomen kunnen worden om besmetting met het virus te voorkomen. ICS kan helpen om besmettingsrisico’s te beperken. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

De voordelen:

  • Besmette ruimtes zijn binnen enkele uren gedesinfecteerd en direct gebruiksklaar
  • Bedden, meubels, gordijnen en andere materialen kunnen gewoon blijven staan en worden ook gedesinfecteerd
Ons coronabeleid

Desinfectie van een ruimte na besmetting

Hoewel er veel maatregelen zijn om een infectie te voorkomen, lukt dit toch niet altijd. Wanneer een besmet persoon in een ruimte is geweest, dient de ruimte te worden gedesinfecteerd. Wij maken hiervoor gebruik van de methode ‘Dry Disinfection’ van Desinfectz. In samenwerking met internationaal gerenommeerde onderzoekers en instituten ontwikkelde Desinfectz een geavanceerde desinfectiemethode, gebaseerd op het vernevelen van waterstofperoxide. De methode is door het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) gevalideerd en goedgekeurd. Met Dry Disinfection biedt Desinfectz een eenvoudige en zekere desinfectiemethode voor een snelle doding van bacteriën, schimmels en virussen.