Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaak in de zorg

Het welzijn en de zorg voor mensen met een beperking en ouderen staat binnen zorglocaties centraal. Het team van ICS heeft op zorglocaties regelmatig contact met de bewoners. Door de juiste kennis, opleidingen en competenties weten onze medewerkers hiermee om te gaan en dragen zo een steentje bij aan de dagelijkse helpende zorg en welzijn van de bewoners.

Schoonmaak zorglocaties door de specialisten van ICS

Om een duurzaam partnership aan te gaan, zorgt ICS dat alle dienstverleners bij de zorgcentrums passen. De medewerkers van ICS worden geselecteerd op basis van zorg specifieke competenties. Onze mensen die werken binnen zorglocaties zijn zorgzaam, flexibel, zelfverzekerd en kunnen zich per situatie en bewoner goed inleven. Dit vertaalt zich naar betrokken medewerkers die zich verantwoordelijk voelen en dagelijks het verschil maken. Voor zowel uw zorglocaties als uw bewoners.

 

Professionele schoonmaak in de zorg

De wensen en behoeften per zorglocatie binnen uw organisatie kunnen verschillen. Op sommige locaties wordt de dagbesteding intensiever gebruikt terwijl op andere locaties de eigen kamers meer bezet zijn. Door onze opmaat aanpak per locatie bereiken wij een optimale individuele tevredenheid. Dat noemt ICS een duurzaam en succesvol partnerschap.

 

Samen in beweging tijdens de Zorgmarathon

Als schoonmaakbedrijf dragen wij de Zorgmarathon en warm hart toe. Tijdens dit hardloopevent worden mensen en organisaties dichter bij elkaar gebracht en door middel van het neerzetten van een sportieve prestatie gekoppeld aan een goed doel. Een prachtig evenement, dat met veel passie wordt georganiseerd om alle werkende in de zorg een geweldige dag te bieden.

 

Door deze werkwijze garanderen wij dat uw zorglocaties op een verantwoorde manier schoongemaakt worden

Wilt u meer weten over schoonmaakwerk in zorglocaties en wat ICS voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Businessunit Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Onze aanpak

We zoeken het samenspel met uw cliënten, door ze te betrekken is het schoonmaakproces wanneer het mogelijk is. Bijvoorbeeld door een cliënt een vloer te laten wissen. Goed voor de cliënt en de kwaliteit!

Bart van der Sluijs, - Directeur, ICS Groep

Referenties