Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaak woningcorporaties

Een woningcorporatie, vastgoedbeheerder of VVE (Vereniging Van Eigenaren) is verantwoordelijk voor diens panden en complexen. Dit houdt in dat onder andere de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers. Woningcorporaties huren vaak schoonmaakbedrijven in om dit te verzorgen en goed bij te houden.

De eerste indruk

ICS verzorgt voor verschillende woningcorporaties de schoonmaak in diverse complexen. Hierbij worden vaak meerdere schoonmaakdiensten tegelijk afgenomen om ervoor te zorgen dat alles spik en span is. Bij ICS weten we dat het belangrijk is om gebouwen en werkomgevingen schoon te houden, dit is namelijk de eerste indruk van een gebouw. En de eerste indruk is belangrijk!

 

De professionals van ICS Groep

ICS heeft veel professionals in dienst en is zich ervan bewust dat deze mensen het belangrijkste zijn in de organisatie, zij vormen het fundament. Alle professionals van ICS zijn betrokken en trotse vakmensen die eigenaarschap tonen en een oog hebben voor detail. Onze medewerkers genieten er oprecht van als het weer schoon is en hebben plezier in hun werk.

Tel daarbij op dat alle professionals van ICS in het bezit zijn van de Basisopleiding Schoonmaak. Door hun vakmanschap en dagelijkse gastvrije houding maken zij voor u en uw huurders het verschil. Een ander bijkomend voordeel dat wij ervoor zorgen dat u een vast team krijgt op de door u gewenste locatie. Dit zorgt ervoor dat onze toch al zo betrokken medewerkers, zich nog meer verbonden voelen met uw complex en het schoonhouden ervan. Dit zorgt voor herkenning bij de huurders van uw complexen en panden omdat zij altijd dezelfde gezichten zien.

 

Onze dienstverlening

ICS doet aan inspanningsgericht of resultaatgericht schoonmaken, maar biedt daarnaast ook een breed pallet aan mogelijkheden aan. Denk daarbij aan de volgende (aanvullende) schoonmaakdiensten

– Glasbewassing (ook hoogbouw)
– Dieptereiniging tegels
– Opfrissen kozijnen
– Opleveringsschoonmaak
– Gevelreiniging
– Handyman Services
– Groenvoorziening
– Dakgoten reinigen
– Gladheidsbestrijding
– Ongediertebestrijding
– Levering inloopmatten en sanitaire supplies

Heeft u interesse in onze dienstverlening voor uw woningcorporaties of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om u te adviseren over hoe onze dienstverlening u het beste kan helpen. Onze ruime ervaring in diverse branches dient hierbij als referentiekader voor u.

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Directeur Zuid

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Woonbedrijf

Als partners hebben we al een jarenlang verleden. Wij kennen elkaar goed en kunnen dus op een ander niveau met elkaar meedenken. Het aantal opmerkingen over de schoonmaak is minimaal en dat is een goed teken.

Maartje Vermeer, Inkoper, Woonbedrijf

Referenties