Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Woningcorporaties

ICS biedt een breed palet aan schoonmaakdienstverlening, waarbij we de tevredenheid van de huurders centraal stellen. Van het schoonmaken van de entree tot de gemeenschappelijke ruimten. En van trappenhallen tot parkeergarages.

ICS verzorgt voor verschillende woningcorporaties de schoonmaak in diverse complexen. Hierbij worden vaak meerdere schoonmaakdiensten tegelijk afgenomen om ervoor te zorgen dat alles spik en span is. Bij ICS weten we dat het belangrijk is om gebouwen en werkomgevingen schoon te houden, dit is namelijk de eerste indruk van een gebouw. En de eerste indruk is belangrijk!

De professionals van ICS Groep
ICS heeft veel professionals in dienst en is zich ervan bewust dat deze mensen het belangrijkste zijn in de organisatie, zij vormen het fundament. Alle professionals van ICS zijn betrokken en trotse vakmensen die eigenaarschap tonen en een oog hebben voor detail. Onze medewerkers genieten er oprecht van als het weer schoon is en hebben plezier in hun werk.

Tel daarbij op dat alle professionals van ICS in het bezit zijn van de Basisopleiding Schoonmaak. Door hun vakmanschap en dagelijkse gastvrije houding maken zij voor u en uw huurders het verschil. Een ander bijkomend voordeel dat wij ervoor zorgen dat u een vast team krijgt op de door u gewenste locatie. Dit zorgt ervoor dat onze toch al zo betrokken medewerkers, zich nog meer verbonden voelen met uw complex en het schoonhouden ervan. Dit zorgt voor herkenning bij de huurders van uw complexen en panden omdat zij altijd dezelfde gezichten zien.

Onze dienstverlening
ICS doet aan inspanningsgericht of resultaatgericht schoonmaken, maar biedt daarnaast ook een breed pallet aan mogelijkheden aan. Denk daarbij aan de volgende (aanvullende) schoonmaakdiensten

- Glasbewassing (ook hoogbouw)
- Dieptereiniging tegels
- Opfrissen kozijnen
- Opleveringsschoonmaak
- Gevelreiniging
- Handyman Services
- Groenvoorziening
- Dakgoten reinigen
- Gladheidsbestrijding
- Ongediertebestrijding
- Levering inloopmatten en sanitaire supplies

Heeft u interesse in onze dienstverlening voor uw woningcorporaties of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u om tafel om u te adviseren over hoe onze dienstverlening u het beste kan helpen. Onze ruime ervaring in diverse branches dient hierbij als referentiekader voor u.

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Manager Woningcorporaties

 • Contactgegevens
 • Mail ons
 • ICS Woningcomplex Reiniging

  Le Havre 53
  5627 ST Eindhoven
  040 251 82 00

  info@icsgroep.nl

 • Verzenden

Onze voordelen

 • Vast personeel op uw locaties
 • Vriendelijk en gastvrij
 • Flexibel in werkmethode
 • Innovatief

Recensie

Als partners hebben we al een jarenlang verleden. Wij kennen elkaar goed en kunnen dus op een ander niveau met elkaar meedenken. Het aantal opmerkingen over de schoonmaak is minimaal en dat is een goed teken.

Maartje Vermeer, Inkoper, Woonbedrijf

Referenties