Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Vervoersmiddelen schoonmaken

Als reiziger met het openbaar vervoer, vindt u het belangrijk dat u in een schone bus of trein stapt. Niets is zo vervelend als een smerige bus, trein of station inlopen waar de prullenbakken overvol zitten, er kruimels op de stoelen liggen en er graffiti op de buitenkant van het treinstel, de bus of muren zit. Het is daarom belangrijk dat vervoerders een betrouwbaar en kwalitatief schoonmaakbedrijf inzetten om deze irritatie bij reizigers te voorkomen.

De reiziger centraal

ICS is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat reizigers door een frisse stationshal lopen en reizen in een schone bus. ICS zorgt ervoor dat de beleving van reizigers en medewerkers verhoogt wordt door de ondernemende en gedragsveranderende wijze waarop schoongemaakt wordt. Het doel? Een schone, hele en veilige omgeving.

ICS maakt schoon op de NS Stations in het zuiden van Nederland. Daarnaast verzorgt ICS ook de schoonmaak van de Connexxion bussen en eindpunten op diverse plekken in Nederland. Maar naast schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van het facilitaire proces. Denk hierbij aan graffitireiniging, gladheidsbestrijding, ongediertebestrijding, specialistisch vloeronderhoud en de levering van sanitaire middelen waar nodig.

De ICS Klantpanel App

Zoals eerder al vermeld, is de reiziger de hoofdrolspeler. Dé reiziger bestaat echter niet, reizigerswensen verschillen. De ICS Klantpanel App geeft hier antwoord op. ICS heeft een app ontwikkeld om op maat per opdrachtgever de reizigers en medewerkers in het schoonmaakproces te betrekken. Zo kan een gebruiker van deze app een melding maken van opvallende zaken. Ziet de gebruiker bijvoorbeeld een overvolle afvalbak of veel zwerfafval? Dan kan dit via de ICS Klantpanel App gemeld worden zodat ICS actie kan ondernemen.

Ook kan ICS door middel van deze app de reiziger of medewerkers maandelijks vragen om hun schoonbeleving te delen via een enquête. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de ICS Klantpanel App? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Abdullah Sari

Abdullah Sari

Operationeel Directeur Noord

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Praktijkvoorbeeld

Samen met Asito maken we meer dan 400 NS Stations in heel Nederland schoon. Samen kijken we hoe van resultaatgericht schoonmaken naar schoonmaken op basis van outcome kunnen gaan.

Stefano De Palma, Operationeel manager Regio Zuid, ICS Groep

Referenties