Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Reizigers & Vervoer

Het lopen door een frisse stationshal of reizen in een schone bus. ICS verhoogt de beleving van reizigers en medewerkers door onze ondernemende en gedragsveranderende wijze met als doel een schone, hele en veilige omgeving.

De reiziger centraal

Wij maken schoon om de NS Stations in het zuiden van Nederland. Op diverse plekken in Nederland verzorgen wij de schoonmaak van de Connexxion bussen en eindpunten. Naast schoonmaakwerkzaamheden kunnen we u ontzorgen op het gebied van het facilitaire proces, denk daarbij aan graffitiverwijdering, gladheidsbestrijding, ongediertebestrijding, gorenvoorziening en levering van sanitaire supplies.

ICS Klantpanel App
Hoofdrolspelers zijn de reizigers. Dé reiziger bestaat niet, reizigerswensen verschillen. De ICS Klantpanel App geeft hier antwoord op. We hebben een app ontwikkeld om op maat per opdrachtgever de reizigers en medewerkers te betrekken in het schoonmaakproces. Met de app kan de gebruiker een melding maken van opvallende zaken, zoals een volle afvalbak of zwerfafval. Deze melding ontvangen wij en gaan er direct mee aan de slag.

Daarnaast kunnen wij door middel van de app maandelijks de reiziger of medewerker vragen om hun schoonbeleving via een enquête in de app. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de app? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Erik Petersen

Erik Petersen

Schoonmaakadviseur Reizigers & Vervoer

 • Contactgegevens
 • Mail ons
 • ICS Reizigers & Vervoer

  Le Havre 53
  5627 ST Eindhoven
  040 251 82 00

  info@icsgroep.nl

 • Verzenden

Onze voordelen

 • Gastvrije en trotse medewerkers
 • De reiziger centraal in onze aanpak
 • Eén aanspreekpunt

Praktijkvoorbeeld

Samen met Asito maken we meer dan 400 NS Stations in heel Nederland schoon. Samen kijken we hoe van resultaatgericht schoonmaken naar schoonmaken op basis van outcome kunnen gaan.

Erik Petersen, Contractmanager ICS, NS Stations

Referenties