Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Medisch specialistische zorg

De overheid stimuleert zorgaanbieders om met meer concurrentieprikkels een efficiëntere zorgverlening te creëren. Voor u als zorgaanbieder de uitdaging om een kwalitatief hoge zorg tegen een concurrerende prijs aan te bieden. Om bij de zorgverzekeraars in de picture te blijven, wordt efficiëntie van u als zorgaanbieders gevraagd. Het uitgangspunt blijft een continue focus op een blijvend hoogwaardige kwaliteit en vijf sterren ervaring voor cliënten tijdens zijn of haar verblijf.

Uw kliniek, onze zorg!

In een omgeving waar hygiëne van levensbelang is, zorgt ICS Groep voor een schone, prettige en veilige omgeving door een continue focus op kwaliteit én hygiëne van uw kliniek en/of operatiekamers. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn opgeleid volgens de laatste technieken, betrokken en gastvrij. Ze geven uw cliënten samen met uw medewerkers een vijf sterren ervaring in uw kliniek.

 

Hoe levert ICS haar bijdrage aan de kwaliteit en vijf sterren ervaring van de cliënt in uw kliniek?

Maak kennis met De Care-taker van ICS. De Care-taker zorgt, samen met zijn of haar team, voor een hoog kwaliteitsniveau en optimale beleving voor uw cliënten en medewerkers binnen uw kliniek. De Care-taker is het facilitaire zintuig van uw kliniek en zorgt dat uw cliënt zich waant in een vijf sterren omgeving. De taken van de Care-taker bestaan onder andere uit het controleren van de entree en alle ruimtes waar cliënten komen, ontbijt verzorgen voor de cliënten, gasten ontvangen, schoonmaken van de verpleegafdelingen en dagverpleging. Het bijvullen van sanitaire supplies en disposables, een koffieronde, nalooprondes voor de toilet, uitruimen van de vaatwassers en aanvullen van papier in kopieerapparaten,

De meerwaarde voor u: de Care-taker neemt u de facilitaire zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op excellente zorg. Uw kliniek, onze zorg!

Onze facilitaire dienstverlening

ICS Groep biedt de volgende facilitaire diensten:

– Dagelijks schoonmaakonderhoud
– Operatiekamer reiniging
– Handyman Services
– Maaltijdverzorging
– Groenvoorziening
– Sanitaire supplies
– Was- en linnenservices

 

AMC Groep

Onze dienstverlening in de sector medisch specialistische zorg wordt uitgevoerd door AMC Groep, onderdeel van ICS Groep.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Businessunit Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Anita van den Akker, Care-taker AMC bij ViaSana

ViaSana is een fijne opdrachtgever. Heel fijn en motiverend als we complimentjes van de cliënten en medewerkers krijgen over hoe schoon en goed ze de beleving in de kliniek vinden. Erg motiverend!

Referenties

  • Buitenlust_Cure
  • DiaSana_Cure
  • Mohsa_Cure
  • ViaSana_Cure