Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak

Een schoon en veilig gebouw is een basisvoorwaarde voor een goede en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en gasten. Zij presenteren beter in een schone werkomgeving. ICS heeft 40 jaar ervaring in kantoorschoonmaak van zowel grote kantoorpanden als kleinere gebouwen.

Sense Scan voor een optimale schoonbeleving

Een ruimte kan technisch schoon zijn, maar dat wil niet zeggen dat de gebouwgebruikers de ruimte ook als schoon ervaren. Dit heeft te maken met de schoonbeleving. Onze Sense Scan is een op maat gemaakte belevingsmeting. Op basis van onze zintuigen beoordelen hoe goed de kantoorschoonmaak is:

– Zien: ziet de ruimte er schoon uit en is alles heel?
– Ruiken: ruikt de ruimte fris?
– Voelen: voelen de elementen in de ruimte schoon aan?
– Horen: is er geluidsoverlast van storende elementen, zoals klimaatbeheersing?

De resultaten worden, samen met de overige kwaliteitsmetingen, geanalyseerd en vertaald naar passende adviezen ter verhoging van de belevingskwaliteit van uw gebouw.

Jan Hoestra

Jan Hoestra

Commercieel Directeur

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin

Referenties