Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Event Cleaning

Een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon maken én schoon houden. Dat doet ICS Services door heel Nederland en België.

Maatwerk

Niet zelden ligt een festivalterrein in of naast een recreatiegebieden waar hoge reinheidsnormen gelden. Daarom zorgt ICS voor schone terreinen, inclusief de buitenterreinen. Dat geldt voor allerlei soorten evenementen: kleine en grote dancefeesten, de plaatselijke kermis, tennis en paardensport, vakbeurzen en exclusieve evenementen. Wij zorgen met een vast team van schoonmaakmedewerk(st)ers dat uw terrein voor, tijdens en na het evenement geheel wordt schoongehouden.

Event Cleaning is maatwerk, daarom maken wij altijd een passend plan van aanpak. Hierbij houden we rekening met uw wensen en behoeften op het gebied van afvalvoorzieningen en –verwerking, voor, tijdens en eind schoonmaak, toiletdiensten en levering van sanitaire supplies, etc.

Jan Hurkmans

Jan Hurkmans

Manager ICS Services

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Vast team
  • Advies en maatwerk voor totale facilitaire plan
  • Partner van Nederland Schoon

Recensie

ICS heeft in de afgelopen 20 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de schoonmaak van onze evenementen. Zij zijn pas tevreden wanneer wij dat zijn en dat zie je terug in de inzet van het team.

Laura van de Voort, Sustainability manager, Extrema Network

Referenties