Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Wijchen: schoonmaken op het hoogste niveau

Schoonmaakbedrijf Wijchen is onderdeel van ICS Groep. In 2019 verkozen tot het beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Vanuit de vestiging in Wijchen maken wij een grote groep ondernemers in blij. Hoe wij dit doen? Door kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren.

Deskundig en betrokken

Alle medewerkers van schoonmaakbedrijf Wijchen zijn deskundig en betrokken. Bij ICS leiden we mensen op tot experts op het gebied van schoonmaak. Iedereen heeft dus de juiste papieren en de nodige ervaring. Wij denken met u mee en leveren toegevoegde waarde op de juiste momenten.

 

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Schoonmaakbedrijf Wijchen neemt schoonmaakwerkzaamheden van ondernemers graag uit handen. Let’s keep it clean is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren, huurders van woningcorporaties of cliënten van zorginstellingen. Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We leveren diverse diensten: van reguliere schoonmaakdiensten tot specialistische diensten.

Gevelreiniging
Ongediertebestrijding
Opleveringsschoonmaak
Graffitireiniging

Een andere prettige dienst is glasbewassing. Uw pand is uw visitekaartje en wij van ICS weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schoonmaakbedrijf Maastricht beschikt over de juiste materialen en middelen om de glazenbewassing uit te voeren. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. Daar zorgen we voor.

Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstpagina.

 

Een bijzondere bijdrage

Bij schoonmaakbedrijf Wijchen geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Schoonmaken is een dynamisch proces. Daarom richten wij alle werkzaamheden flexibel en goed in.

Een aantal weetjes over schoonmaakbedrijf ICS:

– ICS is benoemd tot beste schoonmaakbedrijf van Nederland
– Er zijn ruim 2300 experts werkzaam bij ons
– We hebben vier regionale kantoren, verspreid door Nederland
– Onze focus ligt op onderwijs, woningcorporaties, reizigers & vervoer, kantoren en event cleaning

 

Direct van start met schoonmaakonderhoud in Wijchen

Bent u direct op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Wijchen? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag. Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Wijchen

Meer weten over schoonmaakbedrijf ICS, neem een kijkje op onze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin