Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Utrecht: een compleet aanbod aan diensten

Wilt u de schoonmaak van uw locatie(s) in Utrecht uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf? ICS is u graag van dienst. Wij verzorgen professionele schoonmaak bij verschillende opdrachtgevers in de regio Utrecht. U mag van ons flexibele en servicegerichte schoonmaakdienstverlening verwachten. Bij schoonmaakbedrijf ICS staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wij passen onze schoonmaakdienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u kiezen uit schoonmaak in de ochtend-/avonduren of juist dagschoonmaak. Met onze eigen schoonmaakmedewerkers bent u bij schoonmaakbedrijf Utrecht aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn representatief, proactief en hebben een signalerende rol. Zij signaleren verstoringen in het schoonmaakwerk en daaruit. Denk aan een kapotte lamp in de toilet of een lege koffieautomaat. Ze schakelen direct uw technische dienst of huismeester is of lossen het zelf op. Uiteraard beschikken zij over de juiste materialen en middelen om u volledig te ontzorgen in het schoon en representatief houden van uw pand.

 

Direct aan de slag met schoonmaak in Utrecht

Bent u per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Utrecht? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Wij kunnen direct aan de slag met de schoonmaakdienstverlening. U krijgt vanuit ICS één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw locatie(s). Heeft u al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons ook terecht voor ongediertebestrijding, graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Wat ook ontzettend handig is is onze klusjesman service. Een handyman is vaak een allrounder die erg van pas kan komen. Heeft u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman in dienst? Of bent u op zoek naar tijdelijke vervanging of extra handen? ICS verzorgt uw reparaties en onderhoud met onze handyman services. De huismeesters van ICS nemen u het kluswerk graag uit handen en kunnen daarnaast ook fungeren als ondersteuning van uw facilitair manager. Lees nu alles over onze andere diensten op deze pagina.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Utrecht

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Joey Minchillo

Joey Minchillo

Operationeel Manager Regio Midden

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin