Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Tilburg: totaalleverancier op het gebied van schoonmaak

Uw kantoor, onderwijsinstelling of openbare ruimte in Tilburg laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf ICS Groep aan het juiste adres. Voor verschillende opdrachtgevers in Tilburg verzorgen wij het schoonmaakonderhoud. Een goede kwaliteit staat bij hoog in het vaandel. Of het nu gaat om kantoren schoonmaken, een schoolgebouw of winkelcentra. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Wij staan voor u klaar in Tilburg en omgeving

Wij passen met onze flexibele en servicegerichte houding de schoonmaakdienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om de kantoren schoonmaken in de avonduren, in de vroege ochtend of de uitvoering van de glasbewassing. Voor schoonmaakbedrijf Tilburg is niets teveel. Onze eigen schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen, vaardigheden, middelen en materialen om de schoonmaak uit te voeren. Onze medewerkers worden getraind op het signaleren van verstoringen. Ook buiten de schoonmaak. Signaleren zij een kapotte lamp of een kapotte toiletbril? Zij melden dit direct bij uw technische dienst of huismeester. Of lossen het zelf op. Samen zorgen we voor een schone, hele en veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers.

 

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Tilburg

Heeft u op korte termijn een schoonmaakbedrijf nodig? Wij kunnen na goedkeuring van de offerte direct starten, omdat wij opdrachtgevers door heel Nederland hebben. U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor facilitaire werkzaamheden. Voert een huidig schoonmaakbedrijf de schoonmaak uit? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: ongediertebestrijding, opleveringsschoonmaak, een klusjesman service en graffitireiniging. Ook voor specialistisch vloeronderhoud draaien wij onze hand niet om. Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. ICS heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren. Ontdek nu de rest van onze diensten.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Tilburg

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

 

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Directeur Zuid

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin