Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Rotterdam: flexibel en servicegericht

Schoonmaakbedrijf Rotterdam tot uw dienst. Of het nu gaat om uw kantoren, sanitaire voorzieningen of bedrijfsrestaurant. Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij u een optimale dienstverlening in de regio Rotterdam. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige leefomgeving.

Schoonmaakbedrijf direct aan de slag in Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam is flexibel, servicegericht en bewegen mee met uw organisatie. Wilt u de schoonmaak aan het einde van de dag, in de avonduren of juist in de vroege ochtend? Wij stemmen de dienstverlening af op uw wensen en behoeften. ICS heeft meerdere opdrachtgevers in de regio Rotterdam, van scholen tot aan grootschalige kantoorpanden. U krijgt van ons één contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt voor vragen over de schoonmaak of aanvullende werkzaamheden.

 

Schoonmaakonderhoud in Rotterdam

Onze schoonmaakmedewerkers zijn goed opgeleid (vakdiploma Schoonmaak of hoger), zien er representatief uit, zijn proactief en gastvrij. Ze hebben bovendien een signalerende rol en kijken verder dan alleen de schoonmaak. Een wc-bril stuk of kapotte lamp in de toilet? Ze schakelen direct met uw technische dienst of lossen het zelf op als u dat wenst. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het schoon, heel en veilig houden van uw locatie(s). We zijn een landelijk-opererend schoonmaakbedrijf, dus niet alleen in Rotterdam maar ook in andere regio’s kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan Breda, Amsterdam, Eindhoven of Den Bosch.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: gevelreiniging, graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Ook voor ongediertebestrijding draaien wij onze hand niet om. Ongedierte kan voor erg veel overlast en schade zorgen. U kunt ervoor kiezen om zelf het ongedierte te gaan bestrijden, maar om het direct succesvol aan te pakken kunt u het beste een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding, zoals ICS! Ontdek een compleet overzicht van onze diensten op deze pagina.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Rotterdam

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin