Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Roermond: let’s keep it clean

Schoonmaakbedrijf Roermond is onderdeel van ICS Groep. In 2019 verkozen tot het beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Vanuit de vestiging in Roermond maken wij een grote groep ondernemers in Limburg blij. Hoe wij dit doen? Door kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren.

Let’s keep it clean! Dat is de belofte van schoonmaakbedrijf Roermond. Wij geloven dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom doen we wat we doen, ook voor ondernemers in de Omgeving Roermond.

 

Waar we schoonmaken

Of het nu gaat om een ziekenhuis, kantoor, festival of schoolkantine, voor ons is vrijwel niets te gek. We hebben een aantal sectoren waar we ons op focussen:

– Medisch specialistische zorg
– Onderwijsinstellingen
– Woningcorporaties
– Vervoersmiddelen
– Kantoren
– Evenementen (denk aan festivals)
– Zorginstellingen

 

Schoonmaakbedrijf Roermond doet meer dan reguliere schoonmaak

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaak, Schoonmaakbedrijf Roermond doet meer dan dat. U kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, ongediertebestrijding of dieptereiniging van keukens en sanitair.

Een andere bijzondere dienst is graffitireiniging. Schoonmaakbedrijf Roermond weet hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Wanneer u zelf aan de slag gaat, komt u vaak bedrogen uit. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Daarom hebben wij specialisten in dienst die vakkundig de graffiti reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen.

Benieuwd naar de rest van onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina.

 

De voordelen van Schoonmaakbedrijf Roermond voor u

Behalve het uitgebreide dienstpakket zijn er nog een groot aantal andere voordelen voor u.

– We zijn gespecialiseerd in een groot aantal sectoren
– Alle medewerkers bij schoonmaakbedrijf Roermond zijn goed opgeleid en bezitten een hoge dosis motivatie
– Wij denken aan de toekomst: we overtuigen en inspireren eindgebruikers met creatieve concepten, designs en slimme logistiek
– We zijn lid van branchevereniging OBS
– ICS ondersteunt het Ronald McDonald Huis in Zuid-Oost Brabant
– Schoonmaakbedrijf Roermond neemt elk jaar deel aan de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon

 

Onze vestigingen

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. Daarnaast hebben we kantoren verspreid door heel Nederland. We zitten in Eindhoven, Loosdrecht, Wijchen en Zoetermeer.

 

Contact opnemen?

Leuk! Laat een bericht achter op de contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Waterschapsbedrijf Limburg

Het Waterschapsbedrijf Limburg kent een jarenlange samenwerking met de ICS. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud wordt er volgens een vaste frequentie glasbewassing ingezet en daarnaast op afroep en in goede samenspraak wordt er extra specialistisch vloeronderhoud ingezet. De samenwerking wordt gekenmerkt door goede communicatie en goede verstandhoudingen. Met gepaste trots kunnen wij dan ook vermelden dat wij enorm tevreden zijn in de manier van werken van de ICS en de wijze waarop zij haar klanten bedient. Dit getuigt van Pure Klasse wat ons betreft.

Pascal Frijns - Facilitair medewerker all-round, Waterschapsbedrijf Limburg