Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Maastricht: betrokken en deskundig

Schoonmaakbedrijf Maastricht neemt schoonmaakwerkzaamheden van ondernemers graag uit handen. Let’s keep it clean is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren, huurders van woningcorporaties of cliënten van zorginstellingen. Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deskundig en betrokken

Alle medewerkers van schoonmaakbedrijf Maastricht zijn deskundig en betrokken. Bij ICS leiden we mensen op tot experts op het gebied van schoonmaak. Iedereen heeft dus de juiste papieren en de nodige ervaring. Wij denken met u mee en leveren toegevoegde waarde op de juiste momenten.

 

Diensten die schoonmaakbedrijf Maastricht levert

We leveren diverse diensten: van reguliere schoonmaakdiensten tot specialistische diensten.

Gevelreiniging
Ongediertebestrijding
Opleveringsschoonmaak
Graffitireiniging

Een andere prettige dienst is glasbewassing. Uw pand is uw visitekaartje en wij van ICS weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schoonmaakbedrijf Maastricht beschikt over de juiste materialen en middelen om de glazenbewassing uit te voeren. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. Daar zorgen we voor.

Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstpagina.

 

Een bijzondere bijdrage

Bij schoonmaakbedrijf Maastricht geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Schoonmaken is een dynamisch proces. Daarom richten wij alle werkzaamheden flexibel en goed in. Een aantal weetjes over schoonmaakbedrijf ICS:

– ICS is benoemd tot beste schoonmaakbedrijf van Nederland
– Er zijn ruim 2300 experts werkzaam bij ons
– We hebben vier regionale kantoren, verspreid door Nederland
– Onze focus ligt op onderwijs, woningcorporaties, reizigers & vervoer, kantoren en event cleaning

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Maastricht

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. We ontmoeten u graag.

 

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Waterschapsbedrijf Limburg

Het Waterschapsbedrijf Limburg kent een jarenlange samenwerking met de ICS. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud wordt er volgens een vaste frequentie glasbewassing ingezet en daarnaast op afroep en in goede samenspraak wordt er extra specialistisch vloeronderhoud ingezet. De samenwerking wordt gekenmerkt door goede communicatie en goede verstandhoudingen. Met gepaste trots kunnen wij dan ook vermelden dat wij enorm tevreden zijn in de manier van werken van de ICS en de wijze waarop zij haar klanten bedient. Dit getuigt van Pure Klasse wat ons betreft.

Pascal Frijns - Facilitair medewerker all-round, Waterschapsbedrijf Limburg