Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht: origineel en ondernemend

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden in Loosdrecht? Dan kunt u bij schoonmaakbedrijf Loosdrecht terecht. Gaat het om een kantoorpand, zorglocatie of openbare ruimte, wij zijn u graag van dienst. Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers in Loosdrecht en omgeving de schoonmaakwerkzaamheden. Waarbij een hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening voorop staan. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving. Dat mag u van een professioneel schoonmaakbedrijf als ICS verwachten.

Schoonmaakbedrijf Loosdrecht en omgeving

Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij schoonmaakbedrijf Loosdrecht hoog in het vaandel. Onze eigen representatieve schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen en vaardigheden. Uiteraard worden zij uitgerust met de juiste materialen en middelen. Daarnaast worden ze getraind op het signaleren van verstoringen. Ook buiten de schoonmaakdienstverlening! Een versleten inloopmat bij de entree? Onze medewerker meldt dit direct bij uw technische dienst, huismeester of conciërge. Of lost dit zelf op. Op deze manier houden we samen uw pand schoon en veilig.

 

Een bijzondere bijdrage

Bij schoonmaakbedrijf Eindhoven geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Schoonmaken is een dynamisch proces. Daarom richten wij alle werkzaamheden flexibel en goed in.

Een aantal weetjes over schoonmaakbedrijf ICS:

– ICS is benoemd tot beste schoonmaakbedrijf van Nederland
– Er zijn ruim 2300 experts werkzaam bij ons
– We hebben vier regionale kantoren, verspreid door Nederland
– Onze focus ligt op onderwijs, woningcorporaties, reizigers & vervoer, kantoren en event cleaning

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. Zo kunt u ook bij ons terecht als het gaat om dieptereiniging van keukens en sanitair, facility hosts, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Een andere bijzondere dienst is graffitireiniging. ICS weet hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Wanneer u zelf aan de slag gaat, komt u vaak bedrogen uit. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Daarom hebben wij specialisten in dienst die vakkundig de graffiti reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen. Benieuwd naar nog meer diensten van schoonmaakbedrijf Loosdrecht? Check onze dienstenpagina.

 

Een ondernemende schoonmaakpartij

Bij Schoonmaakbedrijf Loosdrecht zijn we origineel, ondernemend en hebben we oog voor detail. Al 40 jaar werken we als een sterk team samen. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast. Op onze referentiepagina ziet u dan ook lovende woorden van deze bedrijven.

 

Direct aan de slag met schoonmaak in Loosdrecht

Bent u per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Loosdrecht? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Wij gaan direct aan de slag met de schoonmaakdienstverlening. U krijgt vanuit ICS één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw locatie(s). Heeft u al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Loosdrecht

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf, neem een kijkje op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin