Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Lelystad: origineel en ondernemend

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden in Lelystad? Dan kunt u bij schoonmaakbedrijf Lelystad terecht. Gaat het om een kantoorpand, zorglocatie of openbare ruimte, wij zijn u graag van dienst. Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers in Lelystad en omgeving de schoonmaakwerkzaamheden. Waarbij een hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening voorop staan. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving. Dat mag u van een professioneel schoonmaakbedrijf als ICS verwachten.

Schoonmaakbedrijf Lelystad en omgeving

Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij schoonmaakbedrijf Lelystad hoog in het vaandel. Onze eigen representatieve schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen en vaardigheden. Uiteraard worden zij uitgerust met de juiste materialen en middelen. Daarnaast worden ze getraind op het signaleren van verstoringen. Ook buiten de schoonmaakdienstverlening! Een versleten inloopmat bij de entree? Onze medewerker meldt dit direct bij uw technische dienst, huismeester of conciërge. Of lost dit zelf op. Op deze manier houden we samen uw pand schoon en veilig.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Lelystad richt zich niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons ook terecht voor:

Ongediertebestrijding
Graffitireiniging
Specialistisch vloeronderhoud
– Glasbewassing

Wat ook ontzettend handig is is onze klusjesman service. Een handyman is vaak een allrounder die erg van pas kan komen. Heeft u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman in dienst? Of bent u op zoek naar tijdelijke vervanging of extra handen? ICS verzorgt uw reparaties en onderhoud met onze handyman services. De huismeesters van ICS nemen het kluswerk graag uit handen en fungeren daarnaast als ondersteuning van w facilitair manager. Lees nu alles over onze andere diensten op deze pagina.

 

Direct van start met schoonmaakonderhoud in Lelystad

Bent u direct op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Lelystad? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag. Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Dan verzorgen wij een geruisloze overstap.

 

Een ondernemende schoonmaakpartij

Bij Schoonmaakbedrijf Lelystad zijn we origineel, ondernemend en hebben we oog voor detail. Al 40 jaar werken we als een sterk team samen. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast. Op onze referentiepagina leest u lovende woorden van deze bedrijven.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Lelystad

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf, neem een kijkje op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin