Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Emmen: professioneel en servicegericht

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden in Emmen? Dan kunt u bij schoonmaakbedrijf Emmen terecht. Gaat het om een kantoorpand, zorglocatie of openbare ruimte, wij zijn u graag van dienst. Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers in Emmen en omgeving de schoonmaakwerkzaamheden. Waarbij een hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening voorop staan. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving. Dat mag u van een professioneel schoonmaakbedrijf als ICS verwachten.

Schoonmaakbedrijf Emmen en omgeving

Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij schoonmaakbedrijf Emmen hoog in het vaandel. Onze eigen representatieve schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen en vaardigheden om de schoonmaak uit te voeren. Uiteraard worden zij uitgerust met de juiste materialen en middelen. Zij worden getraind op het signaleren van verstoringen. Ook buiten de schoonmaakdienstverlening. Een versleten inloopmat bij de entree? Onze medewerker meldt dit direct bij uw technische dienst, huismeester of conciërge. Of lost dit zelf op. Op deze manier houden we samen uw pand schoon en veilig.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Emmen richt zich niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons ook terecht voor

Ongediertebestrijding
Graffitireiniging
Specialistisch vloeronderhoud
– Glasbewassing

Wat ook ontzettend handig is is onze klusjesman service. Een handyman is vaak een allrounder die erg van pas kan komen. Heeft u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman in dienst? Of bent u op zoek naar tijdelijke vervanging of extra handen? ICS verzorgt uw reparaties en onderhoud met onze handyman services. De huismeesters van ICS nemen u het kluswerk graag uit handen en kunnen daarnaast ook fungeren als ondersteuning van uw facilitair manager. Lees nu alles over onze andere diensten op deze pagina.

 

Een ondernemende schoonmaakpartij

Bij Schoonmaakbedrijf Emmen zijn we origineel, ondernemend en hebben we oog voor detail. Al 40 jaar werken we als een sterk team samen. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast. Op onze referentiepagina ziet u dan ook lovende woorden van deze bedrijven.

 

Direct van start met schoonmaakonderhoud in Emmen

Bent u direct op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Emmen? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag. Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Emmen

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf, neem een kijkje op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin