Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Eindhoven: flexibel en deskundig

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden in Emmen? Dan kunt u bij schoonmaakbedrijf Emmen terecht. Gaat het om een kantoorpand, zorglocatie of openbare ruimte, wij zijn u graag van dienst. Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers in Emmen en omgeving de schoonmaakwerkzaamheden. Waarbij een hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening voorop staan. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving. Dat mag u van een professioneel schoonmaakbedrijf als ICS verwachten.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven en omgeving

Flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij schoonmaakbedrijf Eindhoven hoog in het vaandel. Onze eigen representatieve schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen en vaardigheden om de schoonmaak uit te voeren. Uiteraard worden zij uitgerust met de juiste materialen en middelen. Ze worden getraind op het signaleren van verstoringen. Ook buiten de schoonmaakdienstverlening. Een versleten inloopmat bij de entree? Onze medewerker meldt dit direct bij uw technische dienst, huismeester of conciërge. Of lost dit zelf op. Op deze manier houden we samen uw pand schoon en veilig.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Eindhoven levert diverse diensten: van reguliere schoonmaak tot specialistische diensten.

Gevelreiniging
Ongediertebestrijding
Opleveringsschoonmaak
Graffitireiniging

Een andere prettige dienst is glasbewassing. Uw pand is uw visitekaartje en wij van ICS weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schoonmaakbedrijf Maastricht beschikt over de juiste materialen en middelen om de glazenbewassing uit te voeren. Is er een hoogwerker of telescoopsteel nodig? Geen enkel probleem. Daar zorgen we voor.

Het complete dienstaanbod ontdekt u op onze dienstenpagina.

 

Een ondernemende schoonmaakpartij

Bij Schoonmaakbedrijf Eindhoven zijn we origineel, ondernemend en hebben we oog voor detail. Al 40 jaar werken we als een sterk team samen. Ons succes blijft niet onopgemerkt. Opdrachtgevers als OGZ, Wooninc, Fontys Hogescholen en Stedin zijn razend enthousiast. Op onze referentiepagina ziet u dan ook lovende woorden van deze bedrijven.

 

Een bijzondere bijdrage

Bij schoonmaakbedrijf Eindhoven geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Schoonmaken is een dynamisch proces. Daarom richten wij alle werkzaamheden flexibel en goed in.

Een aantal weetjes over schoonmaakbedrijf ICS:

– ICS is benoemd tot beste schoonmaakbedrijf van Nederland
– Er zijn ruim 2300 experts werkzaam bij ons
– We hebben vier regionale kantoren, verspreid door Nederland
– Onze focus ligt op onderwijs, woningcorporaties, reizigers & vervoer, kantoren en event cleaning

 

Direct van start met schoonmaakonderhoud in Eindhoven

Bent u direct op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Na goedkeuring van de offerte volgt de kennismaking met onze contactpersoon. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie(s). Daarna gaan we direct aan de slag. Wordt de schoonmaak al uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen een geruisloze overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Eindhoven

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf, neem een kijkje op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin