Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Deventer: direct aan de slag met schoonmaken

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Deventer. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een totaalpakket met meerwaarde. Lees gauw verder.

Schoonmaakbedrijf in Deventer

Speciale wensen voor de schoonmaak van uw pand? Wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren of een periodieke reiniging. Wij draaien er onze hand niet voor om. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste opleiding, vaardigheden, middelen en materialen. Daarnaast zijn zij getraind om een signalerende rol uit te voeren. Kapotte lamp in de sanitaire ruimte? Onze medewerker lost het voor u op. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is dieptereiniging van keukens en sanitair. Dit soort ruimtes hebben vaak een andere aanpak nodig, goed onderhoud is van groot belang. Onze specialisten hebben alles in hun mars om keukens en sanitair tot in de puntjes te reinigen. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

 

Direct aan de slag met schoonmaak in Deventer

Bent u per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Deventer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt vanuit ICS één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw locatie(s). Heeft u al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Deventer

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Businessunit Manager Zorg & Welzijn

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin