Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Deventer: direct aan de slag met schoonmaken

Wilt u de schoonmaak van uw locatie(s) in Deventer uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf? ICS is u graag van dienst. Wij verzorgen professionele schoonmaak bij verschillende opdrachtgevers in de regio Deventer. U mag van ons flexibele en servicegerichte schoonmaakdienstverlening verwachten. Bij schoonmaakbedrijf Deventer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Deventer

Wij passen onze schoonmaakdienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u kiezen uit schoonmaak in de ochtend-/avonduren of juist dagschoonmaak. Met onze eigen schoonmaakmedewerkers bent u bij schoonmaakbedrijf Deventer aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn representatief, proactief en hebben een signalerende rol. Zij signaleren verstoringen in het schoonmaakwerk en daaruit. Denk aan een kapotte lamp in de toilet of een lege koffieautomaat. Ze schakelen direct uw technische dienst of huismeester is of lossen het zelf op. Uiteraard beschikken zij over de juiste materialen en middelen om u volledig te ontzorgen in het schoon en representatief houden van uw pand.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. Zo kunt u ook bij ons terecht als het gaat om dieptereiniging van keukens en sanitair, facility hosts, specialistisch vloeronderhoud en glasbewassing. Een andere bijzondere dienst is graffitireiniging. ICS weet hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Wanneer u zelf aan de slag gaat, komt u vaak bedrogen uit. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Daarom hebben wij specialisten in dienst die vakkundig de graffiti reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen. Benieuwd naar nog meer diensten van schoonmaakbedrijf Deventer? Check onze dienstenpagina.

 

Direct aan de slag met schoonmaak in Deventer

Bent u per direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Deventer? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Wij gaan direct aan de slag met de schoonmaakdienstverlening. U krijgt vanuit ICS één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw locatie(s). Heeft u al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Deventer

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin