Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Den Haag: voor een schone en representatieve uitstraling

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Den Haag. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een totaalpakket met meerwaarde. Lees gauw verder.

Den Haag en omstreken: wij staan voor u klaar

Speciale wensen voor de schoonmaak van uw pand? Wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren of een periodieke reiniging. Wij draaien er onze hand niet voor om. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste opleiding, vaardigheden, middelen en materialen. Daarnaast zijn zij getraind om een signalerende rol uit te voeren. Kapotte lamp in de sanitaire ruimte? Onze medewerker lost het voor u op. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

 

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Den Haag

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Den Haag

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

 

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin