Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Den Haag: voor een schone en representatieve uitstraling

Een schoonmaakbedrijf in Den Haag nodig voor het schoonmaken van uw kantoren, onderwijsinstelling of openbare ruimte? Schoonmaakbedrijf ICS Groep is u graag van dienst. Wij verzorgen voor verschillende opdrachtgevers in Den Haag de schoonmaakwerkzaamheden van hun locaties. Als professioneel schoonmaakbedrijf garanderen wij u een hoge kwaliteit. Dat staat bij ICS hoog in het vaandel. Of het nu gaat om kantoren schoonmaken, een schoolgebouw of winkelcentra. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Den Haag en omstreken: wij staan voor u klaar

Speciale wensen en behoeften voor de schoonmaak van uw pand? Geen probleem voor schoonmaakbedrijf Den Haag. Door onze flexibele en servicegerichte houding passen wij onze dienstverlening hierop aan. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren, in de vroege ochtend of ook het buitenglas periodiek mee laten wassen. Wij hebben eigen professionele schoonmaakmedewerkers in dienst. Zij beschikken over de juiste opleidingen, vaardigheden, middelen en materialen om de schoonmaak uit te voeren. Onze medewerkers worden getraind op pro-activiteit en een signalerende rol. Zien zij een kapotte lamp in de sanitaire ruimte? Dan melden zij dit direct. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

 

ICS gaat direct aan de slag met de schoonmaak in Den Haag

Op korte termijn een schoonmaakbedrijf inhuren? Schoonmaakbedrijf ICS heeft opdrachtgevers door heel Nederland. Wij kunnen na goedkeuring van de offerte direct starten. U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw bedrijf. Al een huidig schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: glasbewassing, graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud en ongediertebestrijding. Ook voor dieptereiniging van keukens en sanitair draaien wij onze hand niet om. Hygiëne is voor elke professionele organisatie een vereiste. Ook als er dagelijks schoonmaakonderhoud wordt verzorgd, is de kans groot dat vuil en bacteriën zich nestelen op moeilijk bereikbare plekken. Daarom is dieptereiniging met een bepaalde frequentie van belang. Ontdek een compleet overzicht van onze diensten op deze pagina.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Den Haag

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin