Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Breda: een succesvolle aanpak

Zoekt u een nieuw schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw locatie(s) in Breda? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf ICS aan het juiste adres. Of het nu gaat om een onderwijsinstelling, kantoorpand of zorginstelling, bij ICS zijn we u graag van dienst.  Wij verzorgen voor meerdere opdrachtgevers in Breda en omgeving de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving. Waarbij een hoge kwaliteit en flexibele dienstverlening voorop staan. Dat mag u van schoonmaakbedrijf Breda verwachten.

Schoonmaakbedrijf in Breda en omgeving

Wij hebben eigen representatieve en servicegerichte schoonmaakmedewerkers in dienst. Zij hebben de juiste opleidingen en vaardigheden op zak. Bovendien worden ze uitgerust met de juiste materialen en middelen om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Een versleten inloopmat bij de entree? Bij schoonmaakbedrijf Breda worden schoonmaakmedewerkers getraind in het signaleren van verstoringen, ook buiten de schoonmaakdienstverlening. Ze melden het direct bij uw technische dienst, huismeester of lossen het zelf op. Op deze manier houden we samen uw pand schoon.

 

Direct starten met schoonmaakonderhoud in Breda

Bent u direct op zoek naar een nieuw schoonmaakbedrijf in Breda? Neem dan contact op met ICS. Na de kennismaking met uw vaste contactpersoon en goedkeuring van de offerte, gaan wij direct aan de slag. Wordt de schoonmaak op dit moment uitgevoerd door een ander schoonmaakbedrijf? Wij verzorgen voor u geruisloos de overstap. Denk hierbij aan overname van medewerkers, levering van nieuwe materialen en middelen of het leveren van sanitaire verbruiksartikelen.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: ongediertebestrijding, opleveringsschoonmaak, een klusjesman service en graffitireiniging. Ook voor specialistisch vloeronderhoud draaien wij onze hand niet om. Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. ICS heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren. Ontdek nu de rest van onze diensten.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Breda

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Stefano De Palma

Stefano De Palma

Operationeel Directeur Zuid

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin