Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: flexibele service waar u blij van wordt

ICS levert kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten, ook in de regio Amsterdam. Bent u opzoek naar meer dan enkel reguliere schoonmaakdiensten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren een totaalpakket met meerwaarde. Lees gauw verder.

Schoonmaak in Amsterdam

ICS levert flexibele schoonmaakdiensten op basis van uw wensen en behoeften. Wilt u dat wij de kantoren schoonmaken in de avonduren? Geen enkel probleem. Wilt u graag uw gevels periodiek laten reinigen? Ook dan staan we voor u klaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, vaardigheden, materialen en middelen. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk proactief, enthousiast en hebben een signalerende rol. Kapotte lamp of versleten mat voor de deur? Onze medewerker lost het voor u op. Samen houden we uw pand schoon en representatief.

 

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Amsterdam

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf. Al een schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij direct voor u aan de slag.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Ons dienstenpakket is uitgebreid en compleet. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak maar ook voor diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing. Een veelgevraagde dienst is specialistische vloeronderhoud. Omdat de vloer van een bedrijf vaak veel te verduren heeft, is goed onderhoud van belang. Onze vloerspecialisten nemen het complete vloeronderhoud van u over en voeren werkzaamheden tot in de puntjes uit. Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wilt u graag meer informatie over ons? Lees dan eventjes de pagina over ons schoonmaakbedrijf. Het is ook mogelijk direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. We ontmoeten u graag.

 

Joey Minchillo

Joey Minchillo

Operationeel Manager Regio Midden

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin