Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: flexibele service waar u blij van wordt

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Wij verzorgen professionele schoonmaak in de regio Amsterdam. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf die u flexibel en servicegericht van dienst is. Een hoge kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden staan bij ons voorop. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak, een schoolgebouw of winkelcentra. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Schoonmaak in Amsterdam

Door onze flexibele service passen wij onze schoonmaakdienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Wilt u de kantoren schoonmaken in de avonduren? Geen probleem voor schoonmaakbedrijf Amsterdam. Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers in Amsterdam waar we na uw reguliere kantoortijden de schoonmaak verzorgen. Of in de vroege ochtend. Onze schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen, vaardigheden, materialen en middelen. Zij zijn proactief en hebben een signalerende rol. Naast schoonmaakwerk signaleren zij ook andere verstoringen, zoals een kapotte lamp of versleten inloopmat. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het schoon en representatief houden van uw pand.

 

Direct aan de slag met schoonmaakbedrijf Amsterdam

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw bedrijf. Al een huidig schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Door onze landelijke dekking kunnen wij direct aan de slag met de schoonmaakdienstverlening.

 

Verschillende schoonmaakdiensten

Wij richten ons niet alleen op reguliere schoonmaakdiensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor: ongediertebestrijding, opleveringsschoonmaak, een klusjesman service en graffitireiniging. Ook voor specialistisch vloeronderhoud draaien wij onze hand niet om. Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. ICS heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren. Ontdek nu de rest van onze diensten.

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Amsterdam

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

Joey Minchillo

Joey Minchillo

Operationeel Manager Regio Midden

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin