Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Amersfoort: een uitgebreid schoonmaakpakket

Schoonmaakbedrijf Amersfoort is onderdeel van ICS Groep. In 2019 verkozen tot het beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Vanuit de vestiging in Amersfoort maken wij een grote groep ondernemers in Zuid-Holland blij. Hoe wij dit doen? Door kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren.

Alles over schoonmaakbedrijf Amersfoort

Wij weten als geen ander dat we in Nederland met concurrentie te maken hebben. Veel schoonmaakbedrijven richten zich op het schoon houden van bedrijfspanden en aanverwante schoonmaakdiensten. Schoonmaakbedrijf Amersfoort doet meer dan dat. Wij leveren meerwaarde. En dat levert positieve reacties op van onze klanten. Bent u benieuwd? Lees de referenties.

 

Ons uitgebreide dienstenpakket

Waar klanten vooral zo blij mee zijn is ons uitgebreide dienstenpakket. We leveren niet alleen reguliere schoonmaakdiensten, maar ook diensten op het gebied van graffiti, van ongedierte en glasbewassing.

Zo is een van onze bijzondere diensten ons specialistische vloeronderhoud. Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Schoonmaakbedrijf Amersfoort heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich nemen en tot in de puntjes uitvoeren.

Om het volledige aanbod van onze diensten te bekijken verwijzen we u graag door naar onze dienstenpagina.

 

Voor wie is ons schoonmaakbedrijf Amersfoort geschikt?

Als we naar ons reguliere schoonmaakonderhoud kijken, zien we dat met name bedrijven met minimaal 30 medewerkers van onze diensten profiteren. Voor een dergelijk groot bedrijf is het verstandig om de schoonmaakdiensten uit te besteden. En aan wie kunt u dat beter doen dan aan ICS schoonmaakbedrijf Amersfoort?

 

De unieke voordelen van ICS Amersfoort

Bent u ondernemer in Amersfoort of in een nabijgelegen stad/dorp? Dan komen we graag kennismaken. Profiteer van onze unieke voordelen:

– Ongeëvenaarde hoge kwaliteit
– Uitgebreid dienstenpakket
– Hoge klanttevredenheid

Wist u dat ook uw medewerkers profiteren van een ongeëvenaarde hoge kwaliteit van schoonmaken? Meerdere onderzoeken wijzen namelijk uit dat medewerkers in een schoon kantoor veel productiever zijn. Daarnaast laat een schoon kantoor een goede indruk achter bij klanten/leads die u bezoeken.  Schoonmaakbedrijf Amersfoort houdt uw gehele bedrijf en terrein perfect schoon. Let’s keep it clean!

 

Neem contact op met schoonmaakbedrijf Amersfoort

Extra informatie over ons schoonmaakbedrijf vindt u op deze pagina. Wilt u graag meer informatie en profiteren van al onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte. We ontmoeten u graag.

 

 

Jeanine Smits – Boelmans

Jeanine Smits – Boelmans

Operationeel Manager

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin