Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf ICS: totaalleverancier op het gebied van schoonmaken

Een gezonde en schone leefomgeving maakt mensen productiever en blij. Daarom doen we wat we doen, voor ondernemers door heel Nederland. In 2019 zijn we benoemd tot beste schoonmaakbedrijf van het land. En daar zijn we super trots op. Bent u benieuwd naar ons geheim, de diensten die we bieden en wie we nou eigenlijk precies zijn? Lees dan verder.

Diensten van schoonmaakbedrijf ICS

ICS is een schoonmaakbedrijf dat alle diensten biedt op het gebied van professionele reiniging. Wij draaien onze hand nergens voor om. Let’s keep it clean is een belofte die wij doen aan iedereen voor wie we werken. We leveren diensten als: gevelreiniging, graffitireiniging, regulier schoonmaakonderhoud, specialistisch vloeronderhoud en nog veel meer! Ontdek een compleet overzicht van alle diensten op onze dienstenpagina.

 

Ons geheim

We zijn ondernemend en origineel. Daarnaast hebben we oog voor detail en mensen. Onze medewerkers zitten bomvol passie. Dat is direct terug te zien in de kwaliteit die we leveren. We werken al 40 jaar op deze manier. Ook onze opdrachtgevers Fontys Hoge Scholen, OGZ, Wooninc. en Stedin waarderen dat. Lees de referenties die onze klanten voor ons achterlieten.

 

Een schoonmaakbedrijf dat denkt aan de toekomst

Elke dag steken wij onze handen uit de mouwen om de wereld een stukje schoner te maken. We overtuigen en inspireren eindgebruikers met creatieve concepten, vernieuwende designs en slimme logistiek. Op deze manier wordt iedereen zich bewuster van zijn of haar rol in een schone, gezonde leefomgeving.

– We zijn lid van branchevereniging OBS
– We ondersteunen het Ronald McDonald Huis in Zuid-Oost Brabant
– We nemen we elk jaar deel aan de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon

Kortom: we denken aan de toekomst.

 

Ontdek de locaties van ons schoonmaakbedrijf

Ja, ons hoofdkantoor zit in Eindhoven maar onze schoonmaakbedrijven opereren door heel het land. We hebben op vier plekken in Nederland kantoren: Eindhoven, Loosdrecht, Wijchen en Zoetermeer. Benieuwd naar meer informatie? Laat een bericht achter op de contactpagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.