Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij ICS aan het juiste adres. Wij verzorgen professionele schoonmaak in de regio Amsterdam. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf die u flexibel en servicegericht van dienst kan zijn. Een hoge kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden staan bij ons voorop. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak, een schoolgebouw of winkelcentra. Wij zorgen voor een schone, gezonde en veilige omgeving.

Schoonmaak in Amsterdam

Door onze flexibele service passen wij onze schoonmaakdienstverlening aan op uw wensen en behoeften. Wilt u de kantoren schoonmaken in de avonduren? Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers in Amsterdam waar we na uw reguliere kantoortijden de schoonmaak verzorgen. Of in de vroege ochtend. Onze schoonmaakmedewerkers beschikken over de juiste opleidingen, vaardigheden, materialen en middelen. Zij zijn proactief en hebben een signalerende rol. Naast schoonmaakwerk signaleren zij ook andere verstoringen, zoals een kapotte lamp of versleten inloopmat. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het schoon en representatief houden van uw pand.
 

Direct aan de slag met schoonmaak in Amsterdam

U krijgt vanuit ons één contactpersoon voor de schoonmaakwerkzaamheden van uw bedrijf. Al een huidig schoonmaakbedrijf in dienst? Wij verzorgen geruisloos de overstap naar ICS. Door onze landelijke dekking kunnen wij direct aan de slag met de schoonmaakdienstverlening.
 

Vraag direct een offerte aan

Wilt u inzicht in de kosten voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij beantwoorden uw vragen. Ook voor vragen of een offerte over glasbewassing, vloeronderhoud of graffitireiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden! U kunt bij ons ook terecht voor de schoonmaakdienstverlening in onder andere Den Haag, Rotterdam, Breda, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Joey Minchillo

Joey Minchillo

Operationeel Manager Regio Midden

  • Contactgegevens
  • Mail ons

Onze voordelen

  • Snel, effectief en veilig
  • Eigen opgeleide specialisten
  • Gratis offerte

Recensie Stedin

Stedin is zeer tevreden over de dienstverlening van ICS. Zij leveren goed werk en denken mee. Zeker dat laatste is voor Stedin erg belangrijk. Behalve de uitvoering van schoonmaakdiensten voert ICS namens Stedin de regie over verschillende hygiënediensten zoals glasbewassing, ongediertebestrijding, groenvoorziening en gladheidsbestrijding. De relatie tussen ICS en Stedin wordt gekenmerkt door Partnership.

Carola de Bruin, Contractmanager Facilitaire Services, Stedin