Onder de noemer ‘Beste idee van ICS Groep’, daagde ICS Groep haar medewerkers van alle lagen in de organisatie uit om deel te nemen aan deze landelijke competitie. De uitdaging: Wie heeft het beste idee dat bijdraagt aan één van onze drie pijlers; verhogen medewerkerstevredenheid, verhogen klanttevredenheid of verlagen van de integrale kosten

Inschrijven voor nieuwsbrief

Winnaar Beste Idee ICS Groep 2021

De winnaar van het Beste idee van ICS Groep is geworden: Melvin Taveras! Hij kwam met het idee om een app voor medewerkers te ontwikkelen waarop zij makkelijker toegang hebben tot handige informatie zoals de gewerkte uren, contracten, salarisadministratie etc. Deze app is ook voorzien van een chatfunctie, zodat medewerkers elkaar makkelijker en op een laagdrempelige manier kunnen vinden.

Melvin:“Een paar maanden geleden kreeg ik een e-mail van ICS om met ideeën te komen om het bedrijf te verbeteren. Ik ben verrast dat ik gewonnen heb!”. Het idee wordt door het Continuous Improvement Team verder uitgewerkt en geïmplementeerd. Uiteraard maakt Melvin deel uit van het projectteam.

Op de foto: Rayonleidster Sandra van Bergen rijkt cheque uit aan winnaar Melvin Taveras

Samen elke dag beter

Het Continuous Improvement Team (CIT) riep het idee van Melvin uit tot winnaar omdat het perfect aansluit bij onze merkbelofte: ‘Samen elke dag beter’. ICS is een familiebedrijf waar iedereen elkaar nog steeds blindelings weet te vinden. We zorgen voor elkaar, geven mensen de ruimte en laten niemand langs de zijlijn staan. We zijn ook een bedrijf met topsportmentaliteit. We willen samen winnen. Dat dwingt ons om te trainen en te verbeteren. Elke dag weer. Daarom dagen we onze mensen uit om ‘samen elke dag beter’ te worden. Doordat we focus hebben op het continu verbeteren van onze dienstverlening ontstaan er bijzondere innovaties, nog slimmere processen en automatisering van zelfs de kleinste details.

De mooiste ideeën ontstaan op de werkvloer

Algemeen directeur Bart van der Sluijs: “We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Dat zit in ons DNA. Daarom vinden we het noodzakelijk om continu te investeren in voortdurende groei en vooruitgang. Met die focus is onder andere het Beste idee van ICS ontstaan. Competitie is fun en de beste ideeën ontstaan nou eenmaal op de werkvloer.”

Op de tweede plaats is geëindigd; Wendy Rojas. Met haar idee om Instagram te gebruiken voor een interne competitie waarbij we op zoek gaan naar tips en tricks over schoonmaak. De derde prijs ging naar Mohamed El Ajjouri voor zijn idee om gepersonaliseerde werkkarren op maat te ontwikkelen. Er zijn nog tal van andere leuke, inspirerende en innoverende ideeën ingezonden. We kijken nu al uit naar de volgende editie van het ‘Beste idee van ICS Groep’!

Over ICS Groep

Wij zijn ICS Groep. Een groep van facilitaire bedrijven in schoonmaak, catering, dienstverlening en facilitair management. Van de top 10 facilitaire bedrijven in Nederland zijn wij met gemak de meeste ondernemende. Die ondernemende mindset combineren we met een efficiënte organisatie en vergaande automatisering.

Bekijk hier het filmpje van de uitreiking Beste Idee ICS Groep

<< Terug naar nieuws