Per 1 september verzorgt ICS de schoonmaakdienstverlening in een aantal gebouwen op Strijp-S: VideoLab, MicroLab en SX. De dynamische en creatieve omgeving van Strijp-S, daar weet ICS wel raad mee!

Inschrijven voor nieuwsbrief

Van start op Strijp-S

Werken op Strijp-S is bijzonder. Niet alleen vanwege de voormalige Philipsgebouwen, maar ook omdat er nog volop wordt ontwikkeld op woon-, werk- en voorzieningenvlak. Opdrachtgever Park Strijp Beheer: “Service en flexibiliteit zijn dé kernwoorden in een omgeving als Strijp-S. De schoonmaak mag geen “issue” zijn. ICS sluit goed bij ons aan door de flexibiliteit en het proactief handelen.”

ICS zal zorgdragen voor de schoonmaak van de algemene ruimtes in de drie gebouwen én de kantoren van huurders in het VideoLab. Het contract loopt tot en met 2018.

Over Strijp-S

Sinds 2005 transformeert Strijp-S zichtbaar tot een nieuw dynamisch hart van Brainport Regio Eindhoven. Het gebied kenmerkt zich door haar inspirerende Philips verleden. Tal van innovaties zijn hier ontwikkeld en zichtbaar gemaakt. Vandaag de dag een inspiratiebron voor vele nieuwe bewoners, gebruikers en bezoekers. Tegelijkertijd een vruchtbare voedingsbodem voor tal van nieuwe innovaties. Voor meer informatie over Strijp-S kijk op www.strijp-s.nl.

<< Terug naar nieuws