Dankzij innovatieve en vernieuwende concepten groeit het marktaandeel van ICS binnen de reizigerssector. Voorbeelden hiervan zijn de recent afgesloten contracten voor NS Stations en Connexxion. Vanwege deze groei heeft ICS besloten om nog meer focus aan te brengen op deze strategische doelmarkt. Onderdeel van deze professionaliseringsslag is de oprichting van ICS Reizigers & Vervoer B.V.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Strategische focus op de reizigerssector binnen ICS

Groeiend portofolio

Dit specialistische bedrijf gaat zich richten op de totale facilitaire dienstverlening voor rollend materieel, stations, haltes, eindpunten, vervoer te water en airport services. Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS: “Met een groeiend portofolio in de schoonmaak van stations, eindpunten en rollend en varend materiaal, is dit een logisch vervolg. We streven ernaar om binnen 3 jaar een top 3-aanbieder in deze sector te zijn.” Het dienstenpakket wordt uitgebreid en we opereren als verlengstuk van de facilitaire afdeling van de opdrachtgever. Naast schoonmaak richten we ons ook op aanvullende diensten, zoals graffitiverwijdering en ongediertebestrijding. De aparte werkmaatschappij maakt het daarnaast eenvoudiger om overnames te bewerkstelligen.

Door de strategische focus binnen de reizigerssector kan ICS haar expertrol verder uitrollen, verbreden en optimaliseren. “Samen met alle mogelijke vervoerders in Nederland, te land, ter zee en in de lucht, werken aan een optimale reizigersbeleving op het gebied van schoon en veilig. Dat is waar ICS Reizigers & Vervoer voor staat.”, aldus Erik Petersen, Corporate Accountmanager en als contractmanager verantwoordelijk voor de contracten van onder andere NS Stations, GVB, BRU en Connexxion. “Onze expertise binnen rollend, rijdend en varend materieel groeit met de dag. Onze niet aflatende behoefte om de reiziger centraal te stellen tegen marktconforme kosten krijgt alom waardering.”

 

<< Terug naar nieuws