Vanaf 29 januari 2018 verzorgt ICS de schoonmaakwerkzaamheden bij Severinus. Het contract bij de zorgorganisatie in Veldhoven voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking kent een looptijd van 3 jaar met daarna stilzwijgend steeds 1 jaar verlenging.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Severinus en ICS gaan samenwerking aan

ICS gaat zowel het reguliere als periodieke schoonmaakonderhoud uitvoeren van zo’n 80 locaties in Veldhoven en omgeving.

Match

De aanbesteding, begeleid door CSG, werd aan ICS gegund omdat in begrijpelijke taal tekst en uitleg werd gegeven over de dienstverlening. “Na het lezen van de aanbieding van ICS kreeg ik gewoon zín om te starten met de implementatie!”, aldus Judit Delnoij, Hoofd Facilitair Severinus. ICS brengt het contract van Severinus onder in de nieuwe divisie ICS Zorg & Welzijn. Bart van der Sluijs (algemeen directeur ICS): “We merken dat ons DNA past bij de zorg. We focussen ons op kwaliteit, hygiëne én de samenwerking met de cliënten. Dit zorgt voor mooie samenwerkingen en gunningen in deze sector. Iets waar we trots op zijn!”

Over Severinus

Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen ze mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Met 1.000 professionele en bevlogen medewerkers en ongeveer 400 vrijwilligers verlenen zij dagelijks zorg aan ruim 880 cliënten.

<< Terug naar nieuws