Met maar liefst 9 nominaties vanuit ICS, nu ook een prachtige plek in de finale voor 'het beste schoonmaakteam van het jaar' voor de Golden Services Awards 2020.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Schoonnmaakteam ICS finalist Golden Services Awards 2020

Super trots zijn wij op ons schoonmaakteam bij Viasana in Mill. Zij hebben een finaleplek weten te behalen bij de Golden Services Awards 2020! 

Een bewogen jaar

Dit team heeft een bewogen jaar achter de rug. Een verbouwing in de kliniek en de coronatijd. Maar ondanks deze uitdagingen hebben zij als team gezorgd voor continuïteit waardoor de kliniek gewoon door kon draaien. De 3 weken dat Viasana gesloten was, heeft dit team extra hard gewerkt om alle puntjes op de i te zetten. In die tijd konden zij juist op plekken schoonmaakonderhoud verrichten, daar waar ze normaal niet zomaar bij kunnen. Zo heeft dit team bijgedragen aan een prettige, veilige en gezonde werkomgeving.

Jeanine Smits (manager Zorg & Welzijn): “Dit onder de bezielende leiding van Rayonleidster Anita van den Akker. Zij heeft samen met haar team de afgelopen periode heel veel extra schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd. Dit werd recent door de directie van Viasana benadrukt, zij bedankten in een brief namens alle medewerkers van Viasana onze schoonmaakmedewerkers voor hun extra inzet.”

Waardering en trots

ICS Groep zet zich in als ambassadeur voor de Golden Services Awards die – al sinds 2002 – uitzonderlijke prestaties in de schoonmaak bekronen. De waardering voor de schoonmakers en het belang van schoonmaak kunnen haast niet groter zijn dan nu tijdens de coronacrisis. Schoonmakers staan aan de frontlinie van de bestrijding van het coronavirus en het belang van hygiëne staat voorop. Met de Golden Services Awards tonen we de waardering voor de schoonmaak dan ook graag.

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury vijf finalisten per categorie selecteerde om door te gaan. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel. “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen. De jury van de Golden Service Awards heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen.

Klik hier om alle finalisten te bekijken.

<< Terug naar nieuws