Schoonmaakbedrijf ICS Groep start op 1 april 2019 met de schoonmaak van 26 locaties voor Veiligheidsregio Limburg- Noord.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Veiligheidsregio Limburg-Noord en ICS gaan samenwerken

De komende jaren maakt schoonmaakbedrijf ICS Groep meerdere locaties van de Veiligheidsregio Limburg- Noord (VRLN) schoon. Het contract omvat het dagelijkse schoonmaakonderhoud en periodieke werkzaamheden. Het resultaatgerichte contract wordt door beide partijen getekend voor twee jaar met 6 optiejaren.

Veiligheidsregio Limburg-Noord bestaat onder andere uit o.a. brandweerposten en GGD-locaties in de regio van Mook tot Echt-Susteren. Schoonmaakbedrijf ICS Groep start op 1 april 2019 met de schoonmaak van 26 locaties in deze regio. ICS Groep won de aanbesteding op basis van beste prijs/kwaliteit verhouding. Toon Tielen – projectleider aanbesteding en consulent gebouwenbeheer: “Gedurende het aanbestedingstraject groeide het vertrouwen tussen VRLN en ICS en ontstond er een positief beeld over de kwalitatief goede dienstverlening van ICS.  De schoonmaakmedewerkers maken de kwaliteit en  staan daarom centraal bij ICS.”

Schoonmaakervaring in de regio Noord-Limburg

Stefano De Palma, operationeel manager Zuid Nederland ICS Groep: “Vanuit ons contract met Veiligheidsregio Midden en West Brabant hebben we veel ervaring met de specifieke schoonmaak van kleinere, onbemande en regionaal verspreide locaties. Deze specifieke kennis heeft ons geholpen bij de beantwoording van de kwalitatieve aspecten van de aanbesteding en gaat ons ook zeker helpen in de uitvoering van het contract! De nieuwe samenwerking met de Veiligheidsregio Limburg Noord verstevigd onze positie in deze regio. En daar kunnen we alleen maar trots op zijn.”

<< Terug naar nieuws