ICS Groep is uitgeroepen tot beste schoonmaakbedrijf 2018 volgens MT.nl

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS Groep uitgeroepen als beste schoonmaakbedrijf in MT1000

Met trots maken we bekend dat ICS Groep is uitgeroepen tot beste zakelijke dienstverlener in de categorie Schoonmaak van de MT1000. De MT1000 is een gerenommeerd onderzoek onder meer dan 2.000 bedrijven dat wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation.

Bart van der Sluijs, directeur ICS Groep: “Wij zijn heel erg trots op deze prestatie. Voor ons is het een bevestiging dat we, samen met ons team, op de juiste weg zijn. Ons doel is om onze klanten een optimale prijs-kwaliteitsverhouding te bieden met een perfecte uitvoering. Dit onderzoek toont aan dat we daarin slagen!”

#1 schoonmaakbedrijf in de MT1000

In de categorie Schoonmaak staat ICS Groep op de eerste plaats.

ICS krijgt in het onderzoek een Net Promoter Score van maar liefst +64 en blinkt uit in klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

#14 zakelijke dienstverlener in de MT1000

In de volledige lijst staan we op plek 14!

Over de MT1000

Aan de MT1000 van 2018 hebben 4.476 beslissers meegewerkt. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven. Het onderzoek doet uitspraken over de prijsstelling, de service, de support, de communicatie en de klachtafhandeling van de onderzochte bedrijven. Daarnaast speelt de NPS (Net Promoter Score) of de mate waarin het bedrijf wordt aanbevolen aan anderen een belangrijke rol in het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

<< Terug naar nieuws