Op 1 juli start ICS als nieuwe schoonmaakdienstverlener bij provincie Zuid-Holland. Het gaat om de schoonmaakdienstverlening én glasbewassing van het provinciehuis en aanvullende locaties. In het resultaatgerichte contract staan social return, flexibiliteit en betrokkenheid centraal.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Schoonmaak provincie Zuid-Holland per 1 juli door ICS

Dagschoonmaak

De inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt gecombineerd met dagschoonmaak. “We geven de schoonmakers een gezicht én onze dagkrachten zijn opgeleid voor de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit ervaring weten we dat dit voor onze medewerkers een extra dimensie en motivatie binnen het eigen werk geeft”, aldus Hannie van Linstee (Operationeel Manager Regio West bij ICS).

Inspelen op flexibiliteit

Het provinciehuis beschikt over veel en verschillende type ruimtes. Zo vragen de flexibele werkplekken en vergaderruimtes om een andere manier van schoonmaken dan de traditionele kantoren. Maarten Schenkelaars (BID Manager bij ICS): “We hebben de verschillende ruimtes en kantoren goed geanalyseerd en een goede mix gemaakt van facility hosts, dagkrachten én schoonmaakmedewerkers in de avond.”

<< Terug naar nieuws