Nieuwe uitstraling voor cateringtak Bij Yan

Bij Yan staat voor kwalitatieve catering en maaltijdverzorging op locatie in een huiselijke sfeer en voor een betaalbare prijs. Daar hoort een nieuw, warm en sfeervol logo bij. Een mooie gelegenheid om het nieuwe logo te introduceren.

Bistro-look

Bij Yan is onderdeel van ICS Groep. Alle werkmaatschappijen, waaronder AMC, C4U en Bij Yan, worden bewust zelfstandig gepositioneerd in de markt. Iedere werkmaatschappij heeft zijn eigen specialisten op hun vakgebied. We delen kennis en kunnen opdrachtgevers ook een totaalpakket leveren zodat er synergievoordelen ontstaan. Er is bewust gekozen om een duidelijke link te maken in de huisstijlen, zodat er een familiegevoel ontstaat. Het logo van Bij Yan is gemoderniseerd en sluit beter aan bij het gevoel van warmte, gezellig eten en goede sfeer in bedrijfsrestaurants, zorgcentra of onderwijsinstellingen. De strakke lijnen en het strakke font geven een professionele frisse uitstraling. Door een handgeschreven letter toe te voegen en wat nonchalante elementen wordt de uitstraling informeler en gezelliger.

Van Bedrijfscatering naar Eten & Drinken

Wat begon met het verzorgen van een eenvoudig broodjesbuffet heeft Bij Yan sinds de verzelfstandiging in 2016 heel wat nieuwe en diverse opdrachtgevers aan haar portofolio toegevoegd. De oude pay-off Bedrijfscatering gaf een onvolledig beeld van het aanbod. Daarom is gekozen voor een nieuwe pay-off: Bij Yan Eten & Drinken.

<< Terug naar nieuws