Aftrap jubileumjaar tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Nieuwe positionering ICS: Let’s keep it clean

Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer van 13 tot en met 15 januari in de Brabanthallen in Den Bosch lanceert ICS haar nieuwe positionering. Bij ICS geloven we dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken we schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden: Let’s keep it clean! Dat is een belofte en tegelijkertijd een ondernemende oproep aan iedereen voor wie wij werken: reizigers, scholieren, medewerkers en gasten van kantoren en huurders van woningcorporaties.

Gedragsveranderende schoonmaak

Bart van der Sluijs, algemeen directeur: “‘Let’s keep it clean’ zegt alles over wie wij zijn: een specialist in gedragsveranderende schoonmaak. We overtuigen en inspireren eindgebruikers – de klant van de klant – met behulp van creatieve concepten, design en slimme logistiek. Op die manier worden ze zich bewust van hun eigen rol in een schone, gezonde en veilige leefomgeving. Dit is onder andere terug te zien in nieuwe toepassingen zoals onze klantpanel app, de werkdrukscan en de Sense methode waarmee we ruimtes scannen op schoonbeleving.”

40 jaar oprecht, betrokken, bekwaam en bovenal trots

Bij ICS zijn we ondernemend en origineel, met oog voor detail en oog voor mensen. Zo werken we al 40 jaar. Onze mensen zijn de belangrijkste pijler in onze organisatie. Zij zijn het fundament: betrokken en trotse vakmensen die eigenaarschap tonen. “In 2016 bestaan we 40 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We zijn bezig met de invulling van het programma. De lancering van de nieuwe positionering en huisstijl op de Vakbeurs is een mooie start van ons jubileumjaar”, aldus William Vlemmix, directievoorzitter en zoon van de oprichter Piet Vlemmix.

Clean, onderscheidend en professioneel

Let’s keep it clean vertaalt zich ook in de nieuwe huisstijl. Met een aanpassing van het logo en de keuze voor lichte heldere blauwe kleuren sluit dit aan bij ons onderscheidend vermogen, eigenzinnige aanpak en unieke concepten.

Bezoek ons op de Vakbeurs Facilitair

Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten over onze gedragsveranderende aanpak, de laatste marktontwikkelingen, onze unieke concepten en de stappen ter verbetering van uw schoonbeleving. Bezoek ons op stand 1E.049 in Hal 1. Heeft u zich nog niet aangemeld? Registratie is gratis en geldt voor alle drie de dagen. Aanmelden kan via www.vakbeursfacilitair.nl.

<< Terug naar nieuws