Stelt u zich eens voor, uw kind wordt opgenomen in een ziekenhuis aan de andere kant van het land. Dan wilt u toch dichtbij uw zieke kind zijn? En kinderen willen bovendien vergeten dat ze ziek zijn. Dat kunnen ze niet zonder ouders.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Koperen jubileum Ronald McDonald Huis

Om het mogelijk te maken dat de gezinnen samen kunnen blijven als het kindje is opgenomen in het MMC Veldhoven, draagt ICS het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant een warm hart toe. 365 dagen per jaar is Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant geopend om ouders een plekje te bieden dichtbij hun zieke kind. Wij vinden het belangrijk dat het Ronald McDonald Huis het hele jaar door ‘in bedrijf’ kan zijn. Wij zijn lid van de ‘Club van 52’ en daar zijn we trots op!

Koperen jubileum

Op 19 november 2015 is het al weer 12,5 jaar geleden dat het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant haar deuren opende. Op 7 september werd het glas geheven met alle relaties die het Ronald McDonald Huis aan de Run 4604 te Veldhoven een warm hart toe dragen.

Betrokken ondernemen

Uit onderzoek is gebleken dat betrokken ondernemen de reputatie van uw onderneming positief beïnvloedt. Daarnaast zijn uw medewerkers trots dat uw bedrijf iets doet voor zieke kinderen. Zeker als daar ook nog een actie voor gehouden wordt waar zij aan mee kunnen doen. Dit pakt tevens goed uit bij werving van nieuwe medewerkers. Werkzoekenden blijken namelijk het betrokken ondernemen mee te wegen in hun organisatiekeuze. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant? Kijk dan snel voor meer informatie op de website.

<< Terug naar nieuws