Kennisdeling en nieuwe ontwikkelingen centraal tijdens interactieve kennissessie rayonmanagers en objectleiding ICS regio Zuid!

Inschrijven voor nieuwsbrief

Interactieve kennissessie rayonmanagers en objectleiding ICS Regio Zuid

Op maandag 12 november kwamen alle rayonmanagers en objectleiding uit Regio Zuid van schoonmaakbedrijf ICS Groep bij elkaar. Waarom? Om kennis op te doen over nieuwe ontwikkelingen en ervaringen met elkaar te delen.

“Bij ICS Groep vinden wij het belangrijk om kennis met elkaar te delen, omdat wij geloven dat we daar alleen maar slimmer van kunnen worden en ons werk nog beter uit kunnen voeren. Daarnaast vind ik het als operationeel manager belangrijk dat het team elkaar goed weet te vinden en leert van elkaar”, aldus Stefano De Palma, operationeel manager Regio Zuid bij ICS Groep.

Interactiviteit centraal

Tijdens de kennissessie stond interactie centraal. Nienke van Ginneken (HR-Adviseur): “Vanuit de afdeling HR hebben we deze sessie gefaciliteerd. Maar de behoefte en onderwerpen hebben we opgehaald bij de rayonmanagers en objectleiding. Ons doel was te zorgen voor verheldering en nieuwe kennis op het gebied van bijvoorbeeld verzuim, benutbare mogelijkheden en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Vanuit ons en vanuit elkaar.” De signalen vanuit de rayonmanagers en objectleiding waren positief. “We zijn dagelijks druk bezig met de operationele taken, zoals planning en aansturing van medewerkers. Fijn om met een andere bril naar processen te kijken en te zien hoe collega’s zaken op te pakken. We zien elkaar weinig, dus dit is zeer waardevol”, vertelt objectleiding Carla.

I-Team Global

De kennissessie vond plaats bij I-Team Global in Eindhoven. Nienke: “We zochten een inspirerende locatie, zodat iedereen uit zijn comfortzone werd gehaald. Je ziet vaak dat dan de leukste ideeën ontstaan. En de gastvrijheid van I-Team Global was fantastisch.”

<< Terug naar nieuws