Op 1 september start ICS als schoonmaakdienstverlener bij poppodium Effenaar. Het gaat om het schoonmaakonderhoud van onder andere verkeersruimtes, horeca en de zalen.

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS van start bij poppodium Effenaar

Het contract kent een looptijd van 3 jaar. Samen met Stichting de Effenaar en MasterKey (intermediair) gaan we een mooie samenwerking starten.

Combinatie regulier en evenementen schoonmaak

De Effenaar kent een divers programma met wisselende bezoekersaantallen. “De kennis en ervaring die we hebben opgedaan en nog dagelijks opdoen bij onder andere het Beursgebouw, hebben we als uitgangspunt gebruikt bij deze onderhandse aanbesteding”, zegt Maarten Schenkelaars (Bid Manager bij ICS). De Effenaar is volop in ontwikkeling en op korte termijn worden er diverse pilots gestart om bijvoorbeeld de openingstijden te verbreden en een andere doelgroep aan te spreken. Maarten: “ICS denkt als partner graag mee over hoe we het facilitaire proces hierop naadloos kunnen aansluiten, zodat de bezoekers een fris en schoon poppodium ervaren.”

Over de Effenaar

Stichting de Effenaar is een poppodium in het centrum van Eindhoven. Het bestaat sinds 1971 en is uitgegroeid tot een van de grotere poppodia van Nederland. Stichting de Effenaar heeft twee zalen. De grote zaal, met een capaciteit van 1300 personen, is bedoeld voor grotere bands/acts en is aanzienlijk groter dan de zaal van de oude Effenaar. De kleine zaal (400 personen) is kleiner en is geschikt voor kleinere en/of regionale bands.

Foto: Bart van Overbeeke

<< Terug naar nieuws