Een mooie nieuwe samenwerking in Eindhoven: vanaf 13 oktober start ICS met de schoonmaak van het IJssportcentrum in Eindhoven. Het contract bevat de schoonmaak van de horeca, kantoren, vergaderruimtes en kleedkamers.

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS start met schoonmaken IJssportcentrum Eindhoven

Schoonmaken in winterse sferen

Het IJssportcentrum Eindhoven is geopend in de maanden oktober tot en met maart. Tijdens deze maanden vormt het de thuisbasis voor vele verenigingen. Het publiek kan er zelf recreatief schaatsen of de spanning ervaren tijdens een van de vele wedstrijden, zoals ijshockey, kunstschaatsen, hardrijden of shorttrack. Aan ICS de taak om te zorgen voor een schoon verblijf in het sportcentrum. Robin van der Heijden, Manager Sportfondsen: “We kiezen voor een samenwerking met ICS omdat het een bekende naam is in de regio en ze denken proactief mee over innovatieve oplossingen.”

Inzet I-Mop

Om de vloeren in het horeca-gedeelte goed te onderhouden, zet ICS de I-Mop in. Voor kleinere en beperkte ruimtes is de bewegingsvrijheid van de I-Mop dé perfecte oplossing. Daarnaast is de schrob- en zuigkracht in verhouding tot het formaat ruim voldoende. ICS zet bij meerdere opdrachtgevers de I-Mop met succes in. Een van onze medewerkers vertelt in onderstaand filmpje over het gebruikersgemak en de voordelen.

Over Sportfondsen

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Ze geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s en accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie  werkt Sportfondsen samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn. Sportfondsen Groep is een private onderneming  met een groepsomzet van circa €120 miljoen. Met meer dan 3.000 medewerkers exploiteert Sportfondsen Groep, via een 100-tal ondernemingen, meer dan 550 voorzieningen zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra.

<< Terug naar nieuws