Voor de veertiende keer op rij liet het managementtijdschrift MT onder lezers onderzoek doen naar de beste dienstverleners en consultants. Ook ICS neemt een plek in beslag in deze top 100. We zijn terug te vinden op plaats 57.

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS op plek 57 in MT100 van Management Team

Op nummer één staat Koninklijke Ahrend, handelsfirma in kantoorbehoeften, gevolgd door Securitas. Asito eindigt op plaats drie en wordt als beste schoonmaakbedrijf gewaardeerd. Andere schoonmaakbedrijven die in de lijst voorkomen, zijn CSU (27), Hago Nederland (36), Gom Schoonhouden (66) en Schoonmaakbedrijf Succes / HSG (98).

Onderzoek door Inscope Consulting

Het onderzoek is uitgevoerd door Inscope Consulting, een divisie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In totaal vulden 747 mensen een volledige vragenlijst in. Voor het onderzoek zijn eerst 22 verschillende categorieën bepaald, die gebruikelijk zijn om in te kopen. Bij die gebieden zijn door de MT-redactie groslijsten gemaakt. Aan respondenten is eerst gevraagd over welke van deze gebieden ze (mede-)beslissend zijn, en waar ze bevestigend antwoordden, kregen ze de lijsten voorgelegd met de vraag welke dienstverleners ze zouden aanbevelen aan hun collega-managers.

Daarnaast waren er drie open vakken voor bedrijven die ze missen op de lijsten. Respondenten konden ook apart aangeven of een bedrijf voor hen op nummer 1 moet komen, of in hun top-3.

Klik hier voor de volledige lijst.

<< Terug naar nieuws