Op zaterdag 25 maart 2017 doet ICS mee aan de Landelijke Opschoondag. We gaan vrijwillig van 10.00 uur tot 12.00 uur onze handen uit de mouwen steken door zwerfafval op te ruimen tijdens de Landelijke Opschoondag.

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS neemt deel aan Landelijke Opschoondag

Van schoonmaakmedewerkers tot directie: samen zorgen we dat we Nederland nóg schoner houden. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij dit schoonmaakfeestje!

Onze acties

ICS heeft 3 locaties in het land gekozen om aan de slag te gaan. Zo wordt het Zuiderpark in Den Haag aangepakt en gaan we rondom het Hoofdkantoor in Eindhoven in groepjes afval verzamelen. In Amsterdam is er de samenwerking gezocht met Buurthuis De Driehoek. Wij gaan hun helpen hun buurthuis weer een beetje mooier te maken door te doen waar we goed in zijn: schoonmaken en de vloeren weer voorzien van een mooie waslaag. Met de opruimactiviteiten is ICS Support van Schoon.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wil jij graag je handen uit de mouwen steken, maar heb je nog geen actie waar je bij aan kunt sluiten. Je bent meer dan welkom! We starten op de verschillende locaties om 10.00 uur en we zorgen voor een lunch na afloop. Aanmelden kan via social@icsgroep.nl.

Landelijke Opschoondag (LOD)

De Landelijke Opschoondag (LOD) is een van de grootste jaarlijkse campagnes van Supporter van Schoon. Op deze dag maken gemeenten, bedrijven, scholen én verenigingen samen een openbaar gebied zwerfafvalvrij. De LOD biedt zo een mooie gelegenheid om te laten zien dat ICS zich graag inzet voor een schoner Nederland. Bovendien is meedoen ontzettend leuk.

Over Supporter van Schoon

Supporter van Schoon is een initiatief van NederlandSchoon, dat zwerfafval in Nederland wil voorkomen en bestrijden. Om dat doel te bereiken voert de stichting campagnes tegen zwerfafval, doet onderzoek naar het belang van een schone leefomgeving, adviseert bedrijven bij het verwerken van afval en mobiliseert mensen om hun eigen leefomgeving schoon te houden.

<< Terug naar nieuws