Paula Boer werd als rayonmanager van ICS gevraagd om een stukje te schrijven voor in het personeelsblad van DSV. Daar draait Paula haar hand niet voor om!

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS in personeelsblad DSV

“Wat leuk om in het personeelsblad van DSV te komen! Als ik me kort moet voorstellen: getrouwd, 2 zonen van 27 en 31 jaar. Sinds 1998 werk ik voor ICS Nederland. Ik ben er als Rayonmanager verantwoordelijk voor de algehele operationele leiding voor Limburg en een klein stukje Brabant. Dit werk doe ik echt met heel veel plezier en toewijding. ICS is een echt familiebedrijf, waar ik me helemaal thuis voel. De lijnen zijn kort, je hoeft dus geen grote stappen te maken om bij de juiste persoon je vraag neer te leggen. DSV is een van onze klanten. In januari 2011 zijn we gestart op de locatie DSV Solutions in Oostrum. Mijn taak voor deze locatie is het aansturen en begeleiden van onze medewerkers, het regelen van personeelsvoorzieningen, het waarborgen van de geleverde kwaliteit en de verzorging van materialen en middelen. Als Rayonmanager onderhoud ik veel contacten met klanten, ook met DSV. Voor mij is DSV een prettige klant om mee samen te werken. Het bedrijf geeft heel duidelijk aan wat de wensen en richtlijnen zijn. Dat is alleen maar duidelijk voor onze mensen. De meeste contacten heb ik met Joop van Otterdijk. Op dit moment vindt in Oostrum een grote verbouwing plaats, best een grote operatie. Van ons vraagt dat nog meer flexibiliteit, maar dat gaat prima. Af en toe kom je wel voor verrassingen te staan. Zo was laatst plotseling de kantine in de Q hal afgebroken. Een van onze medewerksters belde me ‘hij is weg…’. Dan moet je wel even stilletjes in jezelf lachen hoor. Elke dag is weer een mooie uitdaging. Onze medewerkers zijn voor mij een belangrijke schakel, én een visitekaartje voor ICS.”

Over DSV

DSV is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen. Ze hebben kantoren in meer dan 70 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. De effectieve en professionele oplossingen worden waargemaakt door 23.000 medewerkers. In 2014 heeft DSV een record omzet gerealiseerd van 6.5 miljard euro. Kijk voor meer informatie op www.nl.dsv.com.

<< Terug naar nieuws