Per 1 oktober start ICS met het schoonmaakonderhoud bij SECVO.

Inschrijven voor nieuwsbrief

ICS gaat schoonmaken bij SECVO in Eindhoven

SECVO omvat drie scholen in de gemeente Eindhoven: Huygens Lyceum, Olympia en Frits Philips lyceum-mavo. De duur van het contract is 2 jaar met 2 optiejaren. Eén van de scholen is de nieuwe school naast het hoofdkantoor van ICS: het Frits Philips Lyceum-mavo.

Meerwaarde schoonmaak onderwijs

In de onderwijssector bewijst ICS haar meerwaarde met haar gedragsveranderende aanpak. Met gefundeerde maatregelen beïnvloeden we het gedrag van leerlingen en voorkomen we afval op scholen. Conciërges, schoonmaak- en cateringmedewerkers kunnen zich focussen op hun kerntaken, in plaats van puinruimen. De bewustwording bij leerlingen leidt tot minder afvalproductie en betere prestaties. Doelstelling van ICS voor de scholen: een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen, waarmee we de schoonmaakkwaliteit en de schoonmaakbeleving verhogen.

Over SECVO

De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO) bestaat uit drie scholen in Eindhoven: Het Huygens Lyceum (voor havo, atheneum en gymnasium, iets meer dan 1.000 leerlingen), Olympia (voor vmbo- basis, -kader en mavo, 450 leerlingen) en Frits Philips lyceum-mavo (voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, 1.600 leerlingen). Elk van die scholen heeft een eigen aanbod en een eigen cultuur. Voor leerlingen, ouders en medewerkers is dat hun school. Wat we gemeenschappelijk hebben komt voort uit onze missie: Wij verzorgen goed onderwijs aan alle diplomeerbare leerlingen van vmbo tot en met gymnasium in een omgeving passend bij de christelijke traditie. Wij zijn een werkgever die de ontwikkeling van de medewerkers stimuleert. De schoolgebouwen vormen mede het visitekaartje voor nieuwe leerlingen, docenten, ouders en verzorgers. ICS heeft een maatwerk plan van aanpak gemaakt voor alle drie de scholen.

Op de foto: Het Frits Philips Lyceum-mavo, één van de scholen die vanaf 1 oktober schoongemaakt wordt door ICS.

<< Terug naar nieuws